Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Toulouse Lautrec a lansat clipul piesei "Nopţi albe" - VIDEO

Formaţia Toulouse Lautrec a făcut public noul clip la piesa "Nopţi albe", extrasă de pe noul material al trupei care se va intitula "Extraordinar" .
Toulouse Lautrec

Una dintre cele mai interesante trupe din România, Toulouse Lautrec, a făcut public seara trecută noul clip la piesa "Nopţi albe". Melodia este inclusă pe cel de-al doilea album de studio al formaţiei, intitulat "Extraordinar", care va fi lansat în luna aprilie. Aceasta se poate asculta în exclusivitate pe Radio Guerrilla.

Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec (Foto: www.facebook.com)

Videoclipul de faţă a fost regizat de către Sergiu Mihăescu, filmările s-au desfăşurat în Bucureşti, iar la bordul unui Jaguar roşu suntem purtaţi într-o călătorie alături de Cătălin Rulea/ Apartman (chitară, voce), Călin Hangar/Dizzy (bass, voce), Bogdan Dragomiroiu/Greenman (tobe, percuţie), dar şi împreună cu actorul Mihai Ion.

Următorul material se anunţă unul inedit, critic la adresa societăţii româneşti actuale, asemeni unui semnal de alarmă pe care oamenii trebuie să îl conştientizeze.

După reprezentaţia susţinută în cadrul emisiunii Guerrilive, am realizat cu Toulouse Lautrec un video interviu, pe care îl vom publica în curand şi din care veţi afla amănunte despre noul album, colaborarea cu Adam Whittaker, despre modul în care decurge procesul de creaţie, dar şi ce activităţi derulează cei trei membrii ai formaţiei în paralel cu muzica.

Lansarea oficială a noului videoclip se va petrece pe data de 28 martie, într-o reprezentaţie susţinută în club Control, unde trupa aleasă drept opening-act este Sophisticated Lemons.

Până atunci, Toulouse Lautrec va susţine două concerte în cadrul evenimentului Snow Fest, care va avea loc în perioada 16-23 martie, în staţiunea de ski franceză Les Deux Alpes.

 

Versurile piesei "Nopti albe":

Deschide-ţi inima!
Vreau să fac inspecţie.
Arată tot ce ai mai bun, e timp de dezinsecţie.
Inima! Vreau să văd înăuntru
un zâmbet, o speranţă, fapta, vorba şi gândul.

Deschide fereastra,
e aerul închis de minciuni, gânduri negre, fapte de nedescris.
Am trăit nopţi albe
ca să îmi găsesc drumul,
am avut zile negre pentru altul şi unul.

Hai ridică-te,
ridică-te şi umblă
ca un trup rătăcit cu o minte strâmbă,
cu microfon în mână, cu nimic de zis,
cu o camera în faţa aşa cum ţi-au prezis. Ţi-am zis.

Şi-acum lasă-ne, mergi pe alt drum.
Pentru un intelectual nu eşti nici carne de tun
şi când urci pe scenă
ai grija să nu te-mpiedici.
Nu-mi spune că şi tu ai ceva cu Patapievici?

Citește mai multe despre Toulouse Lautrec
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Diana Krall revine în concert în iunie la Sala Palatului - VIDEO

Cântăreața Diana Krall revine pe 30 iunie la Sala Palatului din București cu un concert de promovare al celui mai...

Închide