Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

The Zuralia Orchestra pregătește albumul de debut

Cei de la The Zuralia Orchestra lucrează la primul album, ce va conține numai compoziții proprii. De asemenea, orchestra pleacă să cânte în Europa la vară.

Publicat

pe

The Zuralia Orchestra
The Zuralia Orchestra

Formația The Zuralia Orchestra a început să lucreze la primul album. Acesta va conține piese compuse și orchestrate de Aurel Mire, fondatorul grupului, împreună cu membrii orchestrei. The Zuralia Orchestra a început să fie cunoscută odată cu participarea la selecția națională pentru Eurovision, unde s-a bucurat de un număr impresionant de voturi din partea publicului. Discului mixează mai multe genuri muzicale, fapt ce definește conceptul trupei.

The Zuralia Orchestra

The Zuralia Orchestra

"De un an si jumătate de când ne-am lansat, am înregistrat 12 piese proprii şi repertoriul nostru conţine în total 40 de melodii gipsy - compozitii proprii şi coveruri", a declarat Aurel Mirea în cadrul emisiunii "Restart Muzica Românească" de pe TVH 2.0.

The Zuralia Orchestra cântă un  fusion ce combină folclorul românesc și muzica autentică gipsy cu jazz, reggae, latino și muzica orientală. Trupa a fost înființată în 2011. Încet, dar sigur a început să fie tot mai cunoscută și apreciată în cercurile muzicale din România. În plus, orchestra este invitată anul acesta să participe la o serie de festivaluri importante din Europa.

Recent, The Zuralia Orchestra a fost invitată la TVH 2.0, unde a susținut un mini concert. A cântat melodii originale, dar și cântece cunoscute ale unor compozitori români și străini, din zona Balcanilor. Playlist-ul a inclus "Ela Ela", "Sandala", "Ederlezi", "Sukar Transylvania", "Kalashnikov" sau "Aseară ți-am luat basma". Înregistrarea prestației va fi transmisă și sâmbătă, 30 martie, de la ora 13:00, pe același canal de televiziune și pe online pe tv-h.ro.

The Zuralia Orchestra - "Sukar Transylvania"

Trending