Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

The Rolling Stones este cap de afiș la festivalul Glastonbury 2013

The Rolling Stones va concerta pe 29 iunie 2013 pe scena festivalului Glastonbury iar alături de ei headlineri mai sunt Mumford & Sons pe 28 iunie și the Arctic Monkeys pe 30 iunie.
rolling-stones

The Rolling Stones

În 2012 formația The Rolling Stones a împlinit 50 de ani de activitate muzicală, iar aniversarea acestui eveniment continuă și anul acesta și mai mult ca sigur și în 2014. Trupa a confirmat recent apariția la ediția din acest an a festivalului Glastonbury ce va avea loc în perioada 28 - 30 iunie în Marea Britanie. The Rolling Stones va concerta pe 29 iunie pe scena Pyramid iar alături de ei vor concerta Mumford & Sons pe 28 iunie și the Arctic Monkeys pe 30 iunie.

rolling-stones

The Rolling Stones (Foto: www.rollingstones.com)

Cei interesați să meargă la acest festival trebuie să știe că cele aproape 140.000 de biletele au fost epuizate in timp record, la doar o oră și patruzeci de minute după ce au fost puse în vânzare. Nu este de mirare interesul fanilor având în vedere că ediția din 2012 nu a avut loc.

Festivalul de la Glastonbury a fost lansat după moartea lui Jimi Hendrix, în 1970, iar participanţii la prima ediţie au plătit o liră sterlină, primind în schimb lapte de la fermă şi putându-i asculta pe Marc Bolan şi Al Stewart. În prezent evenimentul este unul dintre cele mai importante din întreaga lume iar de-a lungul timpului pe scena festivalului au urcat nume ca David Bowie, Peter Gabriel, The Cure, Joe Cocker, Oasis, Pulp, The Prodigy, Johnny Cash, Rage Against the Machine, Bjork, Radiohead, Blur, PJ Harvey, Sting, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Bruce Springsteen. U2, Muse, B.B. King, Amy Winehouse, Roger Waters, Adele, Lady Gaga, etc.

The Rolling Stones a lansat anul trecut albumul "Grrr!", o compilație cu cele mai bune hituri ale trupei, care include și 2 piese noi, "Doom and Gloom" și "One More Shot". Trupa este așteptată să revină în România, după concertul susținut în 2007 pe stadionul Lia Manoliu (Arena Națională) însă promoterul Marcel Avram a declarat că este reticent cu privire la organizarea unui astfel de concert în 2013.

The Rolling Stones - "Hand of fate"

O parte din artiștii care cântă la Glastonbury, Nas, Chase & Status și Enter Shikari, vor ajunge și în România în cadrul festivalului B'estFest. B'estFest Summer Camp 2013 va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Citește mai multe despre Mumford and SonsThe Rolling Stones
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nneka a lansat clipul baladei "Restless" - VIDEOCLIP

"Restless" este cel mai nou clip lansat de Nneka, în care muzica și versurile artistei sunt transpuse în dans contemporan.

Închide