Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Şuie Paparude va concerta în cadrul festivalului SXSW din Texas - VIDEO

Formaţia Şuie Paparude va susţine două reprezentaţii live pe 12 şi 16 martie 2013, în cadrul festivalului internaţional SXSW 2013, acesta urmând să se desfăşoare în Austin, Texas.
Şuie Paparude

Şuie Paparude (foto: www.facebook.com)

Formaţia Şuie Paparude va susţine două reprezentaţii live pe 12 şi 16 martie 2013, în cadrul festivalului internaţional SXSW 2013, acesta urmând să se desfăşoare în Austin, Texas.

Şuie Paparude

Şuie Paparude (Foto: www.facebook.com)

SXSW 2013, evenimentul principal de referinţă al industriei muzicale pe plan internaţional, oferă participanţilor posibilitatea de a explora pe timpul zilei viitorul industriei muzicale prin discuţii, jurizări, Trade Show, expoziţie de instrumente muzicale şi prin alte activităţi la Convention Center din Austin. Pe timpul nopţii, cel mai bun mix de show-uri muzicale a peste 2000 de artişti regionali, naţionali şi internaţionali va crea o atmosferă fermecătoare.

Alţi artişti invitaţi în cadrul festivalului sunt nume precum: Nicolas Jaar, Bonobo, The Bug, Soul Clap, XXYYXX, Daedelus.

Şuie Paparude este un nume de referinţă la capitolul muzică electronică din România, fiind înfiinţată în anul 1992 şi deţinând la activ 7 albume lansate şi o îndelungată activitate concertistică pe scena de clubbing, dar şi pe cea din cadrul festivalurilor naţionale şi internaţionale.

Formaţia din care fac parte Michi (Mihai Câmpineanu), Bean (Alexe Marius Andrei) şi Dobrică/Haute Culture (Mihai Dobre) a susţinut concerte alături de artişti din scena underground, dar şi alături de nume sonore precum Depeche Mode, Faithless, Goldfrapp, Stereo MC's sau Underworld.

Şuie Paparude reuşeşte să capteze audienţa de fiecare dată cu show-urile excepţionale, bine puse la punct auditiv şi vizual. După lansarea în urmă cu puţin timp a noului site, va urma anul acesta şi un nou album, aşteptat cu mare interes de toţi iubitorii muzicii bune.

VIDEO ŞUIE PAPARUDE - Moartea boxelor @ SXSW 2013 Showcasing Artist

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince a dat cu chitara de pământ la emisiunea lui Jimmy Fallon - VIDEO

Prince a fost invitat în acest week-end la emisiunea lui Jimmy Fallon de la televiziunea NBC, unde alături de trupa...

Închide