Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Stone Sour a revenit cu un nou clip, "Do Me A Favor" - VIDEOCLIP

Pe 8 aprilie formația americană Stone Sour va lansa partea a 2-a a discului "House of Gold & Bones". Primul single extras care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Do Me A Favor".
Stone Sour

Stone Sour

Urmărește-ne pe

Pe 8 aprilie formația americană Stone Sour va lansa partea a 2-a a discului "House of Gold & Bones". Discul vine la doar șase luni de la apariția lui "House of Gold & Bones: Part 1" iar primul single extras care beneficiază de un videoclip poartă numele "Do Me A Favor" și poate fi urmărit mai jos.

Stone Sour

Stone Sour (Foto: www.facebook.com)

Formația a lucrat cu producătorul David Bottrill, cunoscut pentru colaborările sale cu Tool, Muse sau Staind, în studioul Sound Farm Studios. Discul conceptual a fost înregistrat cu ajutorul basistului Rachel Bolan (Skid Row), întrucât Shawn Economaki a părăsit trupa chiar înaintea sesiunilor de înregistrare. Noul basist este Johny Chow care a mai activează în formațiile Fireball Ministry, Cavalera Conspiracy și Souls of We.

Deși va avea câteva apariții în această vară alături de Slipknot (Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Suedia), Corey Taylor, a lăsat să se înțeleagă că Stone Sour este prioritatea numărul 1 și că trupa plănuiește un turneu mondial.

Despre noul disc, liderul grupului, Corey Taylor a declarat:

"Ultima parte, “House of Gold & Bones: Part 2″ este mult mai întunecată și diferită de prima. Este un fel de coloană sonoră pentru un film cu multe înțelesuri. Muzica este foarte complexă, iar versurile sunt dintre cele mai bune scrise de mine vreodată. A fost o provocare imensă și am realizat un album cu cele mai bune melodii. Dacă nu mă credeți, după ce o să ascultați primul single o să vă schimbați părerea".

Stone Sour - "Do Me A Favor"

Tracklist "House Of Gold & Bones - Part 2":

 1. Red City
 2. Black John
 3. Sadist
 4. Peckinpah
 5. Stalemate
 6. Gravesend
 7. '82
 8. The Uncanny Valley
 9. Blue Smoke
 10. Do Me A Favor
 11. The Conflagration
 12. The House Of Gold & Bones

Citește mai multe despre Corey TaylorStone Sour
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey a lansat un clip nou - "Chelsea Hotel No. 2" - VIDEOCLIP

Lana Del Rey a publicat un nou clip la piesa "Chelsea Hotel No 2", un cover după Leonard Cohen, în...

Închide