Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Cântărețul de folk Stompin' Tom Connors s-a stins la 77 de ani

Cântărețul canadian de muzică folk, Stompin’ Tom Connors s-a stins din cauze naturale pe 6 martie 2013, la vârsta de 77 de ani.
Stompin' Tom Connors

Stompin' Tom Connors

Cântărețul canadian de muzică folk, Stompin’ Tom Connors s-a stins din cauze naturale pe 6 martie 2013, la vârsta de 77 de ani. Printre hiturile care îi vor păstra vie amintirea se numără "The Hockey Song", "Sudbury Saturday Night", "Bud The Spud", "Tillsonburg" și "Big Joe Mufferaw". Imnul său "The Hockey Song" este de departe cel mai cunoscut dintre peste 300 de cântece lansate de-a lungul carierei.

Stompin' Tom Connors

Stompin' Tom Connors

Potrivit AllMusic.com, a vândut aproape 4 milioane de discuri, fiind cel mai prolific cântăreț din Canada. Prin obiceiul său de ține ritmul cu piciorul stâng, Tom și-a dobândit porecla Stompin'. Piesa "The Hockey Song" se cântă la aproape fiecare joc de hochei din liga NHL.

Stompin' Tom Connors - The Hockey Song

 

Citește mai multe despre Stompin' Tom Connors
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelly Osbourne, spitalizată de urgență după o criză suferită în timpul filmărilor

Fata solistului de heavy-metal Ozzy, Kelly Osbourne a suferit un posibil atac de apoplexie în timpul filmărilor la emisiunea "Fashion...

Închide