Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Steven Tyler și Beyonce dau voci în noul film animat "Epic" - TRAILER

Steven Tyler, Beyonce și Pitbull dau viață personajelor din "Epic", noul film de animație ce va avea premiera în mai. Vezi cel mai nou trailer de prezentare
Steven Tyler și Beyonce dau voci pentru noul film animat Epic

Steven Tyler și Beyonce dau voci pentru noul film animat Epic

Steven Tyler, Beyonce și Pitbull dau viață personajelor din "Epic", unul dintre cele mai noi filme de animație pe care le vom vedea în cinematografe anul acesta. Acțiunea se petrece în pădure, unde descoperim o lume de fantezie, foarte diferită de cea a oamenilor, unde forțele bune se luptă cu cele malefice pentru a proteja natura. În acest univers secret ajunge prin magie o adolescentă care va avea un rol important în salvarea acelei lumi, dar și cea a oamenilor. Pelicula va avea premiera în luna mai și va apărea și în format 3D. Mai jos puteți vedea cel mai recent trailer lansat.

Steven Tyler, Pitbull și Beyonce dau voci pentru noua animație "Epic"

Steven Tyler, Pitbull și Beyonce dau voci pentru noua animație "Epic"

Steven Tyler interpretează rolul lui Nim Galuu, o omidă înțeleaptă, în timp ce Beyonce este Tara, regina pădurii, iar Pitbull dă voce pentru personajul Bufo, un broscoi cu simțul umorului. Beyonce este extrem de încântată de acest rol, mai ales că artista de mult încearcă să-și creeze un drum în cinematografie. Aceasta a fost prezentă în filme cunoscute precum "Dreamgirls", "The Pink Panther" sau "Austin Powers in Goldmember". Steven Tyler și Pitbull sunt și ei familiarizați cu industria filmului, solistul de la Aerosmith fiind invitat de multe ori să interpreteze propria persoană.

"Odată ce am aflat de personajul meu, Regina Tara, mi-am spus că trebuie să fiu implicată în proiect. Ce îmi place cel mai mult la Tara este faptul că reprezintă un exemplu pentru oamenii pe care îi protejează. Întotdeauna mi-am dorit să fiu regină. Filmul vorbește despre conexiunile vieții. Tot ce înseamnă acest film este grandios: personajele, acțiunea. De data aceasta filmul chiar se ridică la așteptările date de titlul său (Epic)", a declarat Beyonce.

"Epic" este regizat de Chris Wedge, cel care a realizat celebra serie animată "Ice Age" și prezintă o distrubuție bogată. În afară de cei 3 cântăreți, în film mai joacă Jason Sudeikis (Bomba), Amanda Seyfried (Mary Katherine), Josh Hutcherson (Nod), Judah Friedlander (Larry), Colin Farrell (Ronin), Aziz Ansari (Mub), Blake Anderson (Dagda) și Christoph Waltz (Mandrake).

"Epic" 2013 - Trailer

Citește mai multe despre BeyoncePitbullSteven Tyler
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Sârbu & Marius Mihalache Band la Guerrilive Acoustic Session

Cea de-a doua ediție Guerrilive Acoustic Session din Energiea va avea loc pe 1 aprilie, cand vor sustine o reprezentatie...

Închide