Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Solistul Incubus, Brandon Boyd, a înregistrat un nou album solo - VIDEO

Brandon Boyd va lansa al doilea album solo din carieră în această vară, producătorul acestuia fiind Brendan O'Brien.

Publicat

pe

Brandon Boyd
Brandon Boyd │ FOTO: www.fullflavor.deviantart.com

Trupa americană Incubus a luat o pauză de la înregistrarea de noi piese, astfel că solistul trupei Brandon Boyd s-a decis să lanseze un nou album, al doilea din cariera sa. După ce în anul 2010, a făcut public materialul său de debut intitulat "The Wild Trapeze", acum a venit momentul ca artistul să își surprindă fanii cu noi piese proprii.

Brandon Boyd

Brandon Boyd │ FOTO: www.fullflavor.deviantart.com

Noul album nu are încă un titlu, dar este deja masterizat și urmează să fie lansat în această vară. Producătorul acestuia este Brendan O'Brien, cunoscut pentru că a mixat și semnat materiale ale unor nume precum Aerosmith, Soundgarden, Pearl Jam, Limp Bizkit, AC/DC sau The Killers.

Din declarațiile lui Brandon, se pare că albumul este creionat în genul unui pop melodic, cu partituri scrise pentru pian, în cea mai mare parte. Solistul a mărturisit că pentru el nu constituie o prioritate să susțină concerte de promovare ale albumului, așa cum a făcut în trecut alături de Incubus, însă câteva spectacole vor fi susținute.

"Este magnific. Când îl veți auzi, vă veți gândi probabil la marinari, unicorni, elfi, curcubee, potiruri de aur...lucruri de acest fel", a ținut să precizeze solistul.

De asemenea, Brandon Boyd are în plan să lanseze și o nouă carte, a treia la număr după "White Fluffy Clouds" din 2003 și "From the Murks of the Sultry Abyss" publicată în 2007. Noul disc și următoarea carte semnate de către Brandon au fost create în aceeași perioadă și astfel sunt complementare. Artistul mai are o pasiune legată de domeniul artistic, organizând în decursul anilor numeroase expoziții cu picturile sale.

Legat de reunirea cu ceilalți membrii Incubus, Brandon a ținut să specifice că toți colegii săi sunt implicați în numeroase alte activități, asemeni lui. Urmăriți mai jos un întreg concert susținut de Incubus în anul 2011, unde hituri precum "Wish You Were Here", "Nice To Know You" sau "Monuments and Melodies" au fost intepretate.

INCUBUS - LIVE SESSIONS

Comentează

Trending