Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Solistul Arctic Monkeys apare pe noul album Queens Of The Stone Age

Noul material Queens Of The Stone Age numit "...Like Clockwork" va fi lansat în luna iunie, aceasta fiind unul plin de colaborări cu diferiţi artişti.
Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

Noul material semnat de către Queens Of The Stone Age se intitulează "...Like Clockwork" şi va fi lansat în luna iunie. Una dintre colaborările pe care le vom regăsi pe acest album este cea cu solistul trupei Arctic Monkeys, englezul Alex Turner.

Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

Lista invitaţilor de pe acest disc este una mult mai extinsă, astfel că vom asculta piese create de către cei din Queens Of The Stone Age, în colaborare cu nume precum Dave Grohl, Sir Elton John, Trent Reznor de la Nine Inch Nails sau solistul trupei Scissor Sisters, Jake Shears. De asemenea, după lansarea acestui nou album, trupa americană va porni într-un turneu mondial, în care nu va fi prezent ca şi toboşar Dave Grohl de la Foo Fighters, numele noului instrumentist urmând să fie anunţat în curând.

Solistul formaţiei, Josh Homme, cataloghează "...Like Clockwork" drept documentarul audio al unui an maniacal. Trupa a oferit o descriere şi mai plastică de atât într-un interviu:

"Eşti ca într-un vis cu fete din cabaret şi analgezice, iar la un moment dat îţi sună alarma şi te trezeşti brusc. Cam aşa va suna noul nostru album."

Materialul este cel de-al şaselea marca Queens Of The Stone Age, înregistrările pentru acesta începând în luna noiembrie din anul 2011, urmând a fi lansat la casa de discuri independentă Matador Records.

Urmăreşte mai jos în totalitate concertul susţinut de către Queens Of The Stone Age în anul 2011 la Festivalul Werchter din Belgia:

VIDEO LIVE QUEENS OF THE STONE AGE @ Rock Werchter

Citește mai multe despre Arctic MonkeysElton JohnFoo FightersQueens Of The Stone Age
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steven Tyler și Beyonce dau voci în noul film animat "Epic" - TRAILER

Steven Tyler, Beyonce și Pitbull dau viață personajelor din "Epic", noul film de animație ce va avea premiera în mai....

Închide