Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Poze concert Dream Theater la Arenele Romane din București - 2017 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Smiley
INFO CONCERT:
Kings of Leon
INFO CONCERT:
Andrea Bocelli
INFO CONCERT:
Depeche Mode
INFO CONCERT:
Neversea

Solistul Arctic Monkeys apare pe noul album Queens Of The Stone Age

Noul material Queens Of The Stone Age numit "...Like Clockwork" va fi lansat în luna iunie, aceasta fiind unul plin de colaborări cu diferiţi artişti.
Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

Noul material semnat de către Queens Of The Stone Age se intitulează "...Like Clockwork" şi va fi lansat în luna iunie. Una dintre colaborările pe care le vom regăsi pe acest album este cea cu solistul trupei Arctic Monkeys, englezul Alex Turner.

Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

Lista invitaţilor de pe acest disc este una mult mai extinsă, astfel că vom asculta piese create de către cei din Queens Of The Stone Age, în colaborare cu nume precum Dave Grohl, Sir Elton John, Trent Reznor de la Nine Inch Nails sau solistul trupei Scissor Sisters, Jake Shears. De asemenea, după lansarea acestui nou album, trupa americană va porni într-un turneu mondial, în care nu va fi prezent ca şi toboşar Dave Grohl de la Foo Fighters, numele noului instrumentist urmând să fie anunţat în curând.

Solistul formaţiei, Josh Homme, cataloghează "...Like Clockwork" drept documentarul audio al unui an maniacal. Trupa a oferit o descriere şi mai plastică de atât într-un interviu:

"Eşti ca într-un vis cu fete din cabaret şi analgezice, iar la un moment dat îţi sună alarma şi te trezeşti brusc. Cam aşa va suna noul nostru album."

Materialul este cel de-al şaselea marca Queens Of The Stone Age, înregistrările pentru acesta începând în luna noiembrie din anul 2011, urmând a fi lansat la casa de discuri independentă Matador Records.

Urmăreşte mai jos în totalitate concertul susţinut de către Queens Of The Stone Age în anul 2011 la Festivalul Werchter din Belgia:

VIDEO LIVE QUEENS OF THE STONE AGE @ Rock Werchter

Citește mai multe despre Arctic MonkeysElton JohnFoo FightersQueens Of The Stone Age
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steven Tyler și Beyonce dau voci pentru noul film animat Epic
Steven Tyler și Beyonce dau voci în noul film animat "Epic" - TRAILER

Steven Tyler, Beyonce și Pitbull dau viață personajelor din "Epic", noul film de animație ce va avea premiera în mai....

Închide