Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Skunk Anansie a lansat "This Is Not A Game", în care vorbește despre corupția financiară - VIDEOCLIP

Skunk Anansie a lansat clipul noului single, "This Is Not A Game", în care își exprimă liberă părerea despre corupția financiară.

Publicat

pe

Skunk Anansie - "This Is Not A Game" single
Skunk Anansie - "This Is Not A Game" single │ FOTO: www.facebook.com

Skunk a lansat videoclipul noului single, "This Is Not A Game", unul dintre cele mai importante piese de pe cel mai recent album "Black Traffic", după spusele formației. Piesa face referire la corupția financiară, astfel că videoclipul este plin de simbolistică. Cei de la Skunk Anansie nu au ezitat niciodată să își exprime liber, prin muzică părerile privind subiectele sociale, economice sau politice. În noul single se vorbește despre tristețea de a fi martor suferinților inumane și inutile pe care oamenii trebuie să le îndure din cauza celor care dețin puterea.

Secvență clip Skunk Anansie - "This Is Not A Game"

Secvență clip Skunk Anansie - "This Is Not A Game"

Clipul începe cu prezentarea unor oameni ce poartă măști cu capete de porc, un simbol folosit deseori și în România pentru a ilustra clasa politică. Este folosit de asemenea, un joc de imagini interesant, fețele membrilor trupei fiind proiectate pe chipurile lor, care stau în întuneric. "Praful" de care se vorbește în versurile cântecului este exemplificat în clip, în cantități excesive. Skin și colegii săi sunt îmbrăcați în costume albe și acoperiți de praf din cap până-n picioare, asemeni instrumentelor și întregii încăperi în care interpretează piesa. În plus, locul în care cântă este părăsit, în ruine, cu neoanele căzute din tavan. Spre final, artiștii își distrug instrumentele, iar titlul piesei apare proiectat pe trupurilor lor.

"Suntem foarte mulțumiți să lansăm în sfârșit unul dintre cele mai importante cântece de pe "Black Traffic". Această piesă vorbește despre corupția financiară și efectele sale asupra noastră și asupra comunității noastre, pe care le-am trăit personal chiar în timpul realizării acestui album. Este și unul din cântecele preferate pentru interpretările live", este mesajul postat de Skin, solista trupei, ce însoțește clipul pe canalul oficial de YouTube.

"This Is Not A Game" este disponibil ca single pe iTunes și vine la pachet cu un cântec nou, intitulat "Undersea" și variantele live ale melodiilor "Weak" și "Because Of You".

Skunk Anansie - "This Is Not A Game"

Comentează

Trending