Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Single nou CRBL feat. Ruby - Toată țara - AUDIO

Eduard Mihai Andreianu, alias CRBL a lansat pe 8 martie un nou single. Piesa se numește "Toată țara" și este un featuring cu Ruby. Single-ul lansat la casa de discuri... Continuare »
CRBL feat. Ruby - Toata tara

CRBL feat. Ruby - Toata tara

Eduard Mihai Andreianu, alias CRBL a lansat pe 8 martie un nou single. Piesa se numește "Toată țara" și este un featuring cu Ruby. Single-ul lansat la casa de discuri CAT Music se adresează în special publicului tânăr. Cadența rimată alertă este singurul element comun cu celelalte melodii CRBL, altfel melodia putând fi foarte bine semnată Ruby feat. CRBL.

Eduard Mihai Andreianu, CRBL

Eduard Mihai Andreianu, CRBL

Piteșteanul care Compune Rime Bine Legate se concentrează pe cariera sa solo din 2010. Anul trecut el a făcut senzație în show-ul de televiziune "Te cunosc de undeva".

CRBL feat. Ruby - Toată țara

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cântărețul de folk Stompin' Tom Connors s-a stins la 77 de ani

Cântărețul canadian de muzică folk, Stompin’ Tom Connors s-a stins din cauze naturale pe 6 martie 2013, la vârsta de...

Închide