Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Single nou Agnetha Faltskog (ABBA) după o pauză de 9 ani - VIDEOCLIP

Agnetha Faltskog (62 ani), membră a îndrăgitului grup ABBA, revine în atenția fanilor cu un single nou, intitulat "When You Really Loved Someone". Videoclipul piesei poate fi urmărit pe InfoMusic.
Agnetha Faltskog

Agnetha Faltskog

Agnetha Faltskog (62 ani), membră a îndrăgitului grup ABBA, revine în atenția fanilor cu un single nou, intitulat "When You Really Loved Someone". Piesa este extrasă de pe albumul "A", al doisprezecelea material discografic al artistei suedeze. "A" va fi lansat pe piață pe 13 mai anul acesta.

Secvență clip "When You Really Love Someone", Agnetha Faltskog, ABBA

Secvență clip "When You Really Loved Someone", Agnetha Faltskog, ABBA

După o pauză de 9 ani de la apariția pe piață a albumului "My Colouring Book", compus din coveruri, Agnetha Faltskog revine cu un nou album solo și un prim single extras. Pentru acest material discografic, solista ABBA a lucrat împreună cu producătorul Jorgen Elofsson, cunoscut pentru colaborările cu Celine Dion, Britney Spears și Westlife.

"Pentru acest album am vrut să descopăr care ar fi fost sound-ul Agnethei Faltskog dacă nu ar fi fost niciodată membră ABBA.  Totodată am încercat să păstrăm și elemente din imaginea cu care a devenit cunoscută publicului larg", a declarat pentru BBC Jorgen Elofsson.

Din cele 10 piese incluse pe albumul "A", "I Keep Them On the Floor Beside My Bed" este compusă de Agnetha Faltskog, alte 3 fiind compoziții ale producătorului. Pe acest material apare și o piesă în duet cu Gary Barlow, solist al trupei Take That. Melodia se numește "I Should’ve Followed You Home".

Primul single extras se numește "When You Really Loved Someone" și vine însoțit și de un videoclip ce poate fi urmărit mai jos.

Agnetha Faltskog - "When You Really Loved Someone"

Agnetha Faltskog a lansat alături de colegii din ABBA 8 albume, ce s-au vândut în peste 370 de milioane de exemplare în întreaga lume. Ultimul album ABBA, "The Visitors", a fost relansat în ianuarie 2012. Materialul discografic conține și o piesă nouă, "From a Twinkling Star to a Passing Ange".

Coperta "A", Agnetha Faltskog

Coperta "A", Agnetha Faltskog

 Tracklist "A"

  1. "The One Who Loves You Now"
  2. "When You Really Loved Someone"
  3. "Perfume In the Breeze"
  4. "I Was A Flower"
  5. "I Should’ve Followed You Home" (duet cu Gary Barlow)
  6. "Past Forever"
  7. "Dance Your Pain Away"
  8. "Bubble"
  9. "Back On Your Radio"
  10. "I Keep Them On the Floor Beside My Bed"

Citește mai multe despre ABBAAgnetha Faltskog
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iron Maiden lansează propria marcă de bere - Trooper

Iron Maiden va lansa în luna mai propria marca de bere botezata Trooper. Logo-ul noului brand este Eddie, celebra mascotă...

Închide