Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
INFO CONCERT:
Smiley
Câștigă invitații duble la concertul "Ca pe vremuri" cu Holograf, Iris & Cristi Minculescu și Compact afis-neversea-2017-updateINFO CONCERT:
Neversea
Lara Fabian susține două noi concerte în România, la București și Cluj-Napoca Tarja concertează în iulie la Sibiu, în cadrul ARTmania Festival 2017 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Kings of Leon

Sigur Ros a lansat un nou clip, "Brennisteinn" - VIDEOCLIP

Sigur Ros, una dintre cele mai cunoscute şi apeciate trupe islandeze de ambient/post-rock, va lansa pe 17 iunie un nou album intitulat "Kveikur". Prima piesa care beneficiază de un videoclip este "Brennisteinn" și poate fi urmărit pe InfoMusic.
https://www.facebook.com/sigurros

https://www.facebook.com/sigurros

Sigur Ros, una dintre cele mai cunoscute şi apeciate trupe islandeze de ambient/post-rock, va lansa un nou album la doar un an distanță de la ultima realizare. Discul poartă numele "Kveikur" și va ajunge în magazine pe 17 iunie prin intermediul casei de discuri XL Recordings. Este primul album fără Kjartan Sveinsson, muzicianul părăsind formația la începutul acestui an după o activitate de 15 ani. Prima piesa care beneficiază de videoclip este "Brennisteinn" și poate fi urmărit mai jos.

https://www.facebook.com/sigurros

https://www.facebook.com/sigurros (Foto: www.facebook.com)

"Kveikur" este produs de formatie și are un sound mult mai agresiv în timp ce clipul este regizat de Andrew Thomas Huang care a semnat și ultimul videoclip Bjork, "Mutual Core". Sigur Ros a încheiat recent proiectul "Valtari mystery film experiment", un program de 17 scurt-metraje realizate de regizori profesionişti, dar şi de fani. Experimentul cinematografic a pornit odată cu lansarea albumului "Valtari", în mai 2012, când trupa le-a oferit câtorva regizori (printre care Alma Har’el, Floria Sigismondi, Ramin Bahrani şi John Cameron Mitchell) un buget simbolic şi i-a invitat să realizeze câte un clip inspiraţi de muzica trupei. În total Sigur Ros a primit peste 1.000 de materiale video din toată lumea.

Sigur Ros a luat ființă în 1994, iar albumul de debut a apărut trei ani mai tâziu. Recunoașterea internațională a venit odată cu albumul secund, "Agaetis byrjun" (1999), presa de specialitate considerându-l unul dintre cele mai bune albume din toate timpurile. Au urmat alte patru materiale discografice foarte bine primite de fani pentru ca în acest an Sigur Ros să lanseze cel de-al 7-lea album din discografie.

Sigur Ros - "Brennisteinn"

Tracklist "Kveikur":

  1. Brennisteinn
  2. Hrafntinna
  3. Isjaki
  4. Yfirboro
  5. Stormur
  6. Kveikur
  7. Rafstraumur
  8. Blaþraour
  9. Var

  • Concert Patricia Kaas la București
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church
Concert URMA MTV Unplugged la Cinema Patria - VIDEO

Trupa URMA va susține pe 10 mai la Cinema Patria un concert acustic, din seria MTV Unplugged. Vezi detalii despre...

Închide