Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
INFO CONCERT:
Smiley
Câștigă invitații duble la concertul "Ca pe vremuri" cu Holograf, Iris & Cristi Minculescu și Compact afis-neversea-2017-updateINFO CONCERT:
Neversea
Lara Fabian susține două noi concerte în România, la București și Cluj-Napoca Tarja concertează în iulie la Sibiu, în cadrul ARTmania Festival 2017 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Kings of Leon

Shakira, Usher, Adam Levine și Blake Shelton - "Come Together", cover după The Beatles - VIDEO

Shakira, Usher, Adam Levine și Blake Shelton au realizat un cover inedit după celebra piesă "Come Together" a trupei The Beatles la premiera The Voice USA.
Shakira, Usher, Adam Levine și Blake Shelton

Shakira, Usher, Adam Levine și Blake Shelton

Shakira, Usher, Adam Levine și Blake Shelton au realizat un cover inedit după celebra piesă "Come Together" a formației The Beatles, pe care l-au interpretat cu ocazia începerii noului sezon The Voice în Statele Unite. Dacă Adam Levine și Blake Shelton au mai fost jurați în ediția precedentă, Shakira și Usher participă pentru prima dată la emisiunea ce caută cele mai bune voci.  Show-ul pus în scenă de aceștia, pe care îl puteți vedea mai jos, a fost interesant, mai ales că publicul a avut ocazia să-l vadă pe Levine, solistul de la Maroon 5 în postura de baterist, pe Usher cântând la bass, iar pe Shakira la muzicuță.

Shakira, Usher, Adam Levine și Blake Shelton au interpretat un cover după Com Together - the Beatles la premiera noului sezon The Voice USA

Shakira, Usher, Adam Levine și Blake Shelton au interpretat un cover după Com Together - the Beatles la premiera noului sezon The Voice USA (Foto: www.facebook.com)

The Voice în Statele Unite se află la cea de-a 4 ediție și se bucură de un mare succes, asemeni celor mai multe emisiuni muzicale de acest gen, care pot reprezenta o rampă de lansare pentru artiști. Celebra emisiune a ajuns și în România, sub titulatura Vocea României. Cel dintâi sezon s-a desfășurat în 2011 și i-a avut ca jurați pe Loredana, Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu, care au rămas neschimbați de-alungului sezonului 2 din 2012 și sezonului 3, ce va avea loc anul acesta în toamnă. Înscrierile pentru competiție au început deja, pe site-ul oficial al emisiunii fiind disponibil pentru completare un formular.

Vocea României sezonul 2 a adus în țară și artiști străini, ce au concertat în cadrul emisiunii. Astfel, am avut ocazia să le revedem pe rusoaicele de la TATU, care s-au reunit în 2012, după o pauză de 4 ani și care vor lansa un album cu ocazia împlinirii a 10 ani de când s-au lansat în muzică. Alți invitați speciali au fost gemenii JEDWARD, ce au ajuns celebrii în Regatul Unit în 2009 tot prin intermediul unui concurs de talente, The X Factor.

Shakira, Usher, Adam Levine și Blake Shelton - "Come Together", cover după The Beatles

Citește mai multe despre Adam LevineShakiraThe BeatlesUsher
  • Concert Patricia Kaas la București
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul Gilbert
Reguli de acces pentru concertul Paul Gilbert de la București

Paul Gilbert va reveni la București cu un concert pe care îl va susține pe 31 martie la Hard Rock...

Închide