Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sărbătorim Ziua Internațională Pi alături de Alternosfera - "Drumuri π (necunoscute)" - AUDIO

Alternosfera a lansat cel de-al treilea single de pe albumul Epizodia. Melodia se numește "Drumuri pi (necunoscute)" și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Publicat

pe

Alternosfera
Alternosfera │ FOTO: www.facebook.com

Alternosfera revine cu un single nou al cărui mesaj încununează Ziua Internațională a numărului Pi (π). Extrasă de pe albumul "Epizodia", ce va fi lansat chiar în această seară (14 martie 2013) la The Silver Church București, piesa se numește "Drumuri π (necunoscute)" și poate fi ascultată mai jos.

Alternosfera

Alternosfera │ FOTO: www.facebook.com

"Alternosfera nu face doar rock. Alternosfera creeaza poezii pe care ulterior le cântă.", declara recent un fan pe canalul de YouTube al formației. Ne-am convins și noi de acest lucru ascultând albumul "Virgula", miezul tripticului compus din parte rațională și irațională. "Epizodia" completează puzzle-ul început în toamna lui 2012, cea mai bună descriere a noului material discografic fiind oferită chiar de Marcel Bostan, solistul trupei.

"Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele.
Am reinventat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. Începe Epizodia."
Marcel Bostan, ALTERNOSFERA

După lansarea pieselor "Singurătate" și "Nepoata lui Gagarin", Alternosfera revine cu al treilea single de pe album, piesă ce încorporează simbolistica întregului concept gândit pentru această trilogie. Melodia se numește "Drumuri π (necunoscute)" și pentru că nimic din universul Alternosfera nu este întâmplător, single-ul a fost lansat chiar de Ziua Internațională a numărului Pi ( π).

Alternosfera - "Drumuri π (necunoscute)"

Turneul Epizodia începe astăzi, 14 martie, în București, trupa urmând să ajungă și în Cluj, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța, Buzău. Lista completă a concertelor poate fi consultată mai jos.

Înainte de a porni în călătoria noului album vă prezentăm coperta "Epizodia" alături de artwork-ul realizat pentru "Virgula", așa cum apare pe pagina oficială de Facebook Alternosfera.

Coperțile albumelor "Epizodia" și "Virgula"

Coperțile albumelor "Epizodia" și "Virgula" │ FOTO: www.facebook.com

Comentează

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending