Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Sărbătorim Ziua Internațională Pi alături de Alternosfera - "Drumuri π (necunoscute)" - AUDIO

Alternosfera a lansat cel de-al treilea single de pe albumul Epizodia. Melodia se numește "Drumuri pi (necunoscute)" și poate fi ascultată pe InfoMusic.
Alternosfera

Alternosfera

Alternosfera revine cu un single nou al cărui mesaj încununează Ziua Internațională a numărului Pi (π). Extrasă de pe albumul "Epizodia", ce va fi lansat chiar în această seară (14 martie 2013) la The Silver Church București, piesa se numește "Drumuri π (necunoscute)" și poate fi ascultată mai jos.

Alternosfera

Alternosfera (Foto: www.facebook.com)

"Alternosfera nu face doar rock. Alternosfera creeaza poezii pe care ulterior le cântă.", declara recent un fan pe canalul de YouTube al formației. Ne-am convins și noi de acest lucru ascultând albumul "Virgula", miezul tripticului compus din parte rațională și irațională. "Epizodia" completează puzzle-ul început în toamna lui 2012, cea mai bună descriere a noului material discografic fiind oferită chiar de Marcel Bostan, solistul trupei.

"Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele.
Am reinventat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. Începe Epizodia."
Marcel Bostan, ALTERNOSFERA

După lansarea pieselor "Singurătate" și "Nepoata lui Gagarin", Alternosfera revine cu al treilea single de pe album, piesă ce încorporează simbolistica întregului concept gândit pentru această trilogie. Melodia se numește "Drumuri π (necunoscute)" și pentru că nimic din universul Alternosfera nu este întâmplător, single-ul a fost lansat chiar de Ziua Internațională a numărului Pi ( π).

Alternosfera - "Drumuri π (necunoscute)"

Turneul Epizodia începe astăzi, 14 martie, în București, trupa urmând să ajungă și în Cluj, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța, Buzău. Lista completă a concertelor poate fi consultată mai jos.

Înainte de a porni în călătoria noului album vă prezentăm coperta "Epizodia" alături de artwork-ul realizat pentru "Virgula", așa cum apare pe pagina oficială de Facebook Alternosfera.

Coperțile albumelor "Epizodia" și "Virgula"

Coperțile albumelor "Epizodia" și "Virgula" (Foto: www.facebook.com)

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
21 de nume noi confirmate la festivalul Sziget 2013

Sziget Festival capătă din ce în ce mai multă culoare şi diversitate cu fiecare nou nume de artist ce se...

Închide