Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Rod Stewart lansează noul album în luna mai

După anularea turneului din această primăvara, pe care trebuia să-l înceapă alături de Steve Winwood, Rod Stewart are și o veste bună pentru fani. Pe 7 mai va lansa un nou album, intitulat "Time", care se înscrie în genul rock și care vine după aproape 20 de ani de pauză.

Publicat

pe

Rod Stewart
Rod Stewart │ FOTO: www.facebook.com

După anularea turneului din această primăvara, pe care trebuia să-l înceapă alături de Steve Winwood, Rod Stewart are și o veste bună pentru fani. Pe 7 mai va lansa un nou album, intitulat "Time", care se înscrie în genul rock și care vine după aproape 20 de ani de pauză. Pentru noul album Rod Stewart a lucrat cu vechiul său prieten Jim Cregan, care a colaborat de-a lungul carierei cu Mike Batt, Cat Stevens, Katie Melua, Streetwalkers, etc.

Rod Stewart

Rod Stewart │ FOTO: www.facebook.com

În luna octombrie 2012 Rod Stewart a lansat un album, intitulat “Merry Christmas, Baby”, ce conține cântece tradiționale de sărbători. Discul îi are ca invitați pe Michael Buble, Mary J. Blige, Cee-Lo Green, Trombone Shorty, Dave Koz și Chris Botti.

Născut pe 10 ianuarie 1945 la Londra, Rod Stewart și-a început cariera muzicală alături de formațiile Jeff Beck și The Faces, pentru ca în 1969 să-și înceapă cariera solo. Printre cele mai cunoscute piese se numară “Da Ya Think I’m Sexy?”, “Sailing”, “Maggy May”, “Baby Jane” și “All For Love”. Rod Stewart a vândut peste 150 de milioane de discuri în întreaga lume, a fost nominalizat de 18 ori la premiile Grammy și a fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, prima oară ca artist solo, a doua oară ca membru al trupei The Faces.

Solistul are o pasiune pentru mașinile sport și femeile frumoase, acesta fiind căsătorit de trei ori. Are opt copii din cinci relații, ultimul dintre ei, născut în luna februarie 2011, conceput cu top modelul Penny Lancaster Stewart.

Rod Stewart - "Have You Ever Seen The Rain"

Trending