Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Robbie Williams îl atacă prin declaraţii savuroase pe basistul trupei Blur - VIDEO

Cântăreţul Robbie Williams este de părere că şi dădăca sa ar putea fi parte din trupa Blur, în locul basistului Alex James.
Robbie Williams

Robbie Williams

Cântăreţul Robbie Williams este cunoscut pentru momentele sale în care face haz de unii interpreţi britanici, iar de data aceasta în colimatorul său este basistul trupei Blur, Alex James. 

Robbie Williams

Robbie Williams

Totul a pornit de la o afirmaţie a intepretului atunci când, invitat fiind la o emisiune de radio, a fost difuzată una din piesele grupului Blur. Momentul l-a făcut pe Robbie să îşi aducă aminte că în perioada anilor '90, Alex James nu s-a purtat prea frumos cu el şi a continuat pe un ton comic:

"Alex este basistul din Blur, dar şi dădăca mea poate face acest lucru. Are nevoie doar de o nouă tunsoare."

Robbie a mărturisit că prima dată a întâlnit trupa la un show TV din Manchester, unde era invitat alături de Take That. Privind retrospectiv, acesta şi-a dat seamna că formaţia Blur suferea de angoase şi că la momentul respectiv a fost judecat pentru că era parte dintr-un boyband. Însă, solistul britanic a menţionat că îl consideră pe solistul Blur, Damon Albarn, un bun textier, iar în privinţa chitaristului Graham Cohon, Robbie a ţinut să afirme că albumele lui solo sunt excepţionale.

Dezămăgirea lui Robbie Williams s-a dovedit una evidentă din momentul în care aceasta a postat pe blogul personal faptul că lumea este mult prea captivată de fenomene precum One Direction. Solistul a adăugat că unii oameni sunt snobi şi dispreţuiesc muzica pop, astfel că şi el este un artist discriminat de către aceştia. Urmăreşte mai jos cover-ul făcut de Robbie Williams la una din piesele Blur, un moment extras din primele sale concerte ca şi artist solo:

VIDEO LIVE ROBBIE WILLIAMS - "Song 2"

Citește mai multe despre BlurRobbie Williams
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Zuralia Orchestra pregătește albumul de debut

Cei de la The Zuralia Orchestra lucrează la primul album, ce va conține numai compoziții proprii. De asemenea, orchestra pleacă...

Închide