Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

ROA (Rise Of Artificial) a lansat o nouă piesă, "La răsărit" - AUDIO

ROA (Rise Of Artificial) revine în atenția fanilor cu un single nou, intitulat "La răsărit". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album ROA, ce va fi lansat anul acesta.
ROA

ROA

 ROA (Rise Of Artificial) revine în atenția fanilor cu un single nou, intitulat "La răsărit". Piesa vine însoțită de un clip simplu, dar sugestiv, time-lapse-ul realizat de Alex Brendea și suprapus peste imaginea statică din fundal făcând trimitere către vară, mare și implicit vacanță. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album ROA, ce va fi lansat anul acesta.

ROA

ROA (Foto: www.facebook.com)

Băieții de la ROA ne dau din nou motive să credem că vara aceasta vom asculta "La răsărit" nu doar "D-AIA", ci pentru că "Ne place". Sound-ul rămâne fidel stilului electro cu care ne-au obișnuit, ridicarea deasupra artificialului făcându-se prin mesaj. Noua piesă este cu siguranță și un teaser pentru cei care așteaptă cu nerăbdare următorul album, anunțat pentru anul acesta.

ROA (Rise Of Artificial) este un proiect fondat de Bogdan Popoiag (UNU') și Cezar Stanciulescu (Junkyard). Prima piesă ROA, intitulată "Ne place", a fost lansată pe 10 noiembrie 2010 și în doar 3 luni a devenit una dintre cele mai difuzate melodii pe posturile de radio din România, strângând totodată peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de 6 luni. Până la sfârșitul lunii mai a lui 2011 a fost lansat albumul "Artificial", ce includea 19 piese (cu versiuni în limbile engleză și română). În noiembrie 2011 a apărut "Sonata in A Minor", single însoțit de un vidoclip în regia lui Bogdan Popoiag. "D-AIA" a fost lansat în iulie anul trecut, devenind în scurt timp unul dintre imnurile verii anului 2012.

ROA ( Rise Of Artificial ) - "La Răsărit"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu a lansat piesa "Așa e viața mea" - AUDIO

Horia Brenciu a lansat o nouă piesă, intitulată "Așa e viața mea". Single-ul este cel de-al treilea extras de pe...

Închide