Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Randi susține că este nevinovat în dosarul de evaziune fiscală

Randi și fratele său sunt suspectați de evaziune fiscală cu prejudiciu de 100.000 de euro. După primele audieri, Randi a declarat că este nevinovat.

Publicat

pe

Randi pe plactoul de filmare al noului clip "Everytime We Time", pe care îl puteți ascula mai jos
Randi pe plactoul de filmare al noului clip "Everytime We Time", pe care îl puteți ascula mai jos │ FOTO: www.facebook.com

Randi (Morandi) pe numele său real Andrei Ștefan Ropcea susține că el și fratele său Alexandru Ropcea sunt nevinovați în cazul de evaziune fiscală care s-a deschis la începutul săptămânii. Aceștia sunt audiați în legătură cu firma pe care o dețin, Famous Production, care se ocupă de organizarea mai multor evenimente la un restaurant din Otopeni. Potrivit investigațiilor de până acum, se pare că firma ar fi încasat între 10.000 și 15.000 de euro pe un eveniment și ar fi trecut în contabilitate doar sumele primite în avans, care nu depășesc 3.000 de euro.

Randi pe plactoul de filmare al noului clip "Everytime We Time", pe care îl puteți ascula mai jos

Randi pe plactoul de filmare al noului clip Morandi -  "Everytime We Touch", pe care îl puteți asculta mai jos │ FOTO: www.facebook.com

După perchezițiile la domiciliu, Randi și fratele său s-au prezentat la audieri la instanța Tribunalului Ilfov, unde procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Alexandru Ropcea. Magistrații au considerat că fratele lui Randi nu reprezintă un pericol public, așa că a fost eliberat, dar cu interdicția de a părăsi țara până la următorul audit de pe 11 aprilie. Dosarul de evaziune fiscală în care sunt anchetați cei doi are un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro.

La ieșirea din sediul Poliției Ilfov, Randi a declarat că este nevinovat și că nu știe nimic despre evaziune fiscală. Acesta a ținut să sublinieze diferența dintre suspect - vinovat și cercetat - acuzat și a precizat că nu este implicat în activitatea firmei.

"Eu nu mă ocup cu nimic (în firmă, n.r.), eu sunt cu numele acolo, am finanţat, e o afacere de familie. Fratele meu e împuternicit. Nu suntem acuzaţi, suntem suspectaţi, nu suntem vinovaţi, suntem cercetaţi", a spus Randi, potrivit Mediafax.

La începutul săptămânii, Poliția Ilfov a anunțat că a început urmărirea penală pentru evaziune fiscală pe numele lui Andrei Ștefan Ropcea și Alexandru Ropcea și au percheziționat locuințele celor 2, sediul firmei administrative și locuința contabilei societății, în urma cărora au reținut contracte de prestări servicii şi evidenţe contabile duble. Totul a început în luna februarie, când polițiștii de investigații a fraudelor s-au sesizat din oficiu cu privire la neplata impozitului pe profit și a TVA-ului aferent firmei Famous Production. Autoritățiile susțin că în urma investigațiilor reiese faptul că în perioada 2011 - 2012, administratorul și cel împuternicit în cadrul societății, adică Randi și fratele său, au organizat evenimente și nu au înregistrat în contabilitate veniturile obținute, realizând astfel un prejudiciu bugetului de stat de aproape 100.000.

 Morandi - "Everytime we touch"

Trending