Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Queensryche a lansat primul single cu solistul Todd La Torre, Redemption - AUDIO

Queensryche alături de solistul Todd La Torre a lansat primul single intitulat "Redemption". Piesa este inclusa pe primul albumul care va apărea pe piață în data de 10 iunie.

Publicat

pe

Queensryche
Queensryche

Queensryche, una din cele mai apreciate și valoroase trupe de progressive metal, va lansa în acest an un nou album. De fapt vor fi două albume sub același nume care vor apărea pe piață la distanță de două luni. Acest lucru este posibil în urma scandalului dintre solistul Geoff Tate și foștii colegi de trupă, acesta părăsind trupa în 2012. Cum tribunalul nu a dat un verdict (în luna noiembrie se anunță hotărârea finală) care din cele două părți au dreptul de a folosi numele formației iar fanii s-au trezit cu două trupe care poartă numele Queensryche.

Queensryche

Queensryche

Prima varianta Queensryche îl are ca solist pe Geoff Tate alături de noii colegi - Kelly Gray, Rudy Sarzo, Randy Gane, Robert Sarzo și Simon Wright - și va lansa pe 23 aprilie albumul "Frequency Unknown". În cealaltă tabară, vechii membri Queensryche l-au coptat la voce pe Todd La Torre (Crimson Glory) iar primul album în noua componență va ieși pe piață pe 10 iunie sub egida Century Media. Primul single de promovare poartă numele "Redemption" și poate fi ascultat mai jos.

Queensryche (Todd La Torre la voce) - "Redemption"

Ultimul album Queensryche  alături de Geoff Tate, intitulat "Dedicated to Chaos", a fost lansat în iunie 2011 iar un an mai tarziu acesta a părăsit formația.

Queensryche s-a format în 1981 la inițiativa chitaristului Michael Wilton și bateristului Scott Rockenfield iar în 1982 lansau primul produs, EP-ul "Queensryche", care pe lângă vânzări foarte bune i-a plasat în atenția marilor case de discuri. Până la sfârșitul anului semnaseră deja cu EMI și lansau în 1984 primul album, "The Warning". În 1988 a apărut pe piață "Operation: Mindcrime", un album concept ce a provocat o serie de scandaluri în mass-media dar care le-a adus celebritatea pe plan mondial. De atunci și până în prezent trupa a lansat 9 albume și a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume.

Comentează

Trending