Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Prince a dat cu chitara de pământ la emisiunea lui Jimmy Fallon - VIDEO

Prince a fost invitat în acest week-end la emisiunea lui Jimmy Fallon de la televiziunea NBC, unde alături de trupa 3rd Eye Girl, a interpretat "Screwdriver", cel mai nou single al său, și "Bambi", piesa fiind inclusă pe cel de-al doilea album solo lansat în 1979.
Prince la emisiunea lui Jimmy Fallon

Prince la emisiunea lui Jimmy Fallon

Prince a fost invitat în acest week-end la emisiunea lui Jimmy Fallon de la televiziunea NBC, unde alături de trupa 3rd Eye Girl, a interpretat "Screwdriver", cel mai nou single al său, și "Bambi", piesa fiind inclusă pe cel de-al doilea album solo lansat în 1979. 3rd Eye Girl este formată din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen, iar la sfârșitul mini recitalului Prince și-a aruncat chitara pe jos, spre deliciul spectatorilor.

În cadrul emisiunii, aceasta fiind una dintre rarele sale apariții televizate, Prince a dezvăluit că la începutul lunii viitoare va pleca într-un nou turneu care va trece și prin Europa. Rămâne de văzut dacă nonconformistul cântăreț va ajunge și în România.

Prince la emisiunea lui Jimmy Fallon

Prince la emisiunea lui Jimmy Fallon

În ultima perioadă Prince a lansat mai multe single-uri noi care au dat naștere evident unor zvonurilor potrivit cărora artistul pregătește un nou material. Având în vedere că site-ul nu poartă numele artistului, ci se intitulează 3rd Eye Girl este foarte posibil ca acesta să fie de fapt titlul viitorului album. În plus, practica de a realiza un site dedicat albumului este des întâlnită la artiștii internaționali.

Prince - "Screwdriver"

Prince - "Bambi"

Până în prezent, Prince are 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său, dar și sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți, și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 Prince a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile). Pe 19 mai, în Las Vegas, în cadrul evenimentului Billboard Music Awards 2013, Prince, care va împlini anul acesta 55 de ani, va fi premiat pentru întreaga carieră.

Citește mai multe despre Prince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loungerie II concertează pe 15 martie în Alchemia - VIDEO

Trupa de fusion Loungerie II ne invită la un concert special pe care îl va susţine în data de 15...

Închide