Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Premii surpriză de la MyTicket pentru bilete cumpărate pe 1 aprilie

Pe 1 aprilie MyTicket oferă premii în loc de farse. Cei care vor cumpăra bilete pe 1 aprilie vor câștiga automat un premiu surpriză. Află mai multe detalii.

Publicat

pe

Concerte ce urmează în această lună
Concerte ce urmează în această lună

Pe 1 aprilie MyTicket oferă premii în loc de farse. Mai exact, toți cei care vor cumpăra bilete de pe MyTicket pe data de 1 aprilie vor câștiga automat un premiu surpriză. Fără tragere la sorți sau alte condiții. Promoția este valabilă pentru orice comandă plasată pe toată durata zilei de 1 aprilie, indiferent de eveniment sau de numărul de bilete achiziționate, fiecare utilizator fiind răsplătit cu unul dintre premiile puse la dispozitie de MyTicket. Informațiile despre premiul câștigat vor fi trimise pe email-ul persoanei care plasează comanda, urmând ca acesta să fie livrat câștigătorului în cel mai scurt timp posibil. La finalul promoției, dintre toți cumpărătorii, se va desemna un alt câștigător, de această dată prin tragere la sorți, acesta urmând să primească un premiu bonus:  un iPod Touch.

Concerte InfoMusic

Pentru a câștiga unul dintre premiile surpriză, trebuie să cumperi cel puțin un bilet pe parcursul zilei de 1 aprilie. Concertul rămâne la libera ta alegere, însă îți recomandăm o selecție cu cele mai interesante concerte și festivaluri din acest an:

poster-concert-arena-nationala-bucuresti-depeche-mode-15-mai-2013

Concert Depeche Mode (15 mai, Arena Națională)

Concertul Depeche Mode mult așteptat va avea loc pe Arena Națională din București în data de 15 mai 2013. Turneul va demara la Tev Aviv în Israel pe 7 mai, continuând cu Atena și Sofia. Până în prezent se cunosc 34 de locații în care sunt așteptați cei trei membri Depeche Mode – Dave Gahan, Martin L. Gore, Andrew Fletcher. Vezi prețurile biletelor.

poster-concert-piata-constitutiei-bucuresti-roger-waters-28-august-2013

Concert Roger Waters (28 august,  Piața Constituției)

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului – show-ul The Wall. Evenimentul va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei. Vezi prețurile biletelor.

Poster Bestfest 2013

B’ESTFEST 2013 (5-7 iulie, Romexpo)

B’ESTFEST aniversează în acest an 7 ani de existență, astfel că ediția 2013 a festivalului este una specilă și aniversară. B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceiași locație din nordul Bucureștiului, intitulată B’ESTFEST Park din Tunari. Vezi prețurile biletelor.

Poster Crazy Horse Paris: Forever Crazy! la World Trade Plaza București pe 23-26 mai 2013

Crazy Horse Paris (23 - 26 mai, World Trade Plaza)

Crazy Horse Paris, cunoscut în lumea întreagă sub numele de Le Crazy, prezintă în premieră la București spectacolul Forever Crazy, într-o serie de patru show-uri exclusive ce se vor desfășura la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center București. Seria de evenimente este organizată de Amphitrion și va avea loc în perioada 23 – 26 mai 2013. Vezi prețurile biletelor.

poster-concert-teatrul-national-bucuresti-vita-de-vie-8-aprilie-2013

Concert Vița de Vie (8 aprilie, Teatrul Național București)

Formația bucureșteană Vița de Vie va lansa pe 8 aprilie, în cadrul unui concert extraordinar la Teatrul Național București, cel de-al 8-lea album intitulat "Acustic". Obișnuiți cu concertele lor dinamice și pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Vița de Vie, fanii vor descoperi de data aceasta o cu totul altp stare. Instrumentele naturale precum, pianul, chitările acustice, violoncelul, contrabasul, elementele etnice de percuție și suflat iau locul zgomotoaselor chitări electrice și reprezinta noul arsenal cu care Vița de Vie îți reinventeaza vechiul repertoriu. Vezi prețurile biletelor.

Distractis Show – Nemuricii

Distractis Show – Nemuricii (31 martie, 6 aprilie, 7 aprilie, Sala Radio)

După mai bine de un deceniu de la ultima apariție live, cel mai cunoscut grup umoristic din România revine pe scenă, în fața publicului. Foștii membri ai grupului Divertis își propun să retrăiască alături de spectatori atmosfera show-urilor care le-au adus notorietatea, tratând subiecte actuale cu satiră elegantă, umor inteligent și, desigur, maturitatea acumulată în cei 30 de ani de carieră. Vezi prețurile biletelor pentru evenimentele de pe 31 martie, 6 aprilie și 7 aprilie)

poster-concert-proconsul-hard-rock-cafe-5-aprilie-2013

Concert Proconsul (5 aprilie, Hard Rock Cafe)

Proconsul revine pe scena Hard Rock Cafe din București, vineri 5 aprilie 2013, ora 22:00, într-un concert live de excepție, primul pe care formația îl va susține după lansarea noului album – ”No matter what”. Vezi prețurile biletelor.

Poster Concert Corul Madrigal la Ateneul Român București pe 21 aprilie 2013

Corul Madrigal – Lumină din Lumină (21 aprilie, Ateneul Român)

Corul Mandrigal va susține un concert jubiliar pe 21 aprilie la Ateneul Român din Capitală. Acesta aniversează 50 de ani de activitate, în cadrul concertului extraordinar cu tema pascală. Evenimentul va însemna o celebrare prin muzică a principiilor și valorilor care întruchipează de jumătate de veac esența și spiritul Madrigalului. Vezi prețurile biletelor.

Comentează

Trending