Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Pet Shop Boys lansează un nou album

Pet Shop Boys va lansa în luna iunie un nou album intitulat "Elysium". După apariție trupa va pleca într-un turneu de promovare. Află unde va cânta.
Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

La doar șase luni de la apariția lui "Elysium", formația britanică Pet Shop Boys a anunțat că în luna iunie va lansa un nou album intitulat "Electric". Discul este produs de Stuart Price, câștigător al premiului Grammy, care a mai colaborat cu nume ca Madonna, New Order sau Kylie Minogue. Cel de-al 11-lea material discografic este și primul la noua casa de discuri Kobalt Label Services, Pet Shop Boys renunțând la contractul cu Parlophone Records. După lansare, Neil Tennant și Chris Lowe vor pleca într-un turneu de promovare până în prezent fiind confirmate țări ca Rusia, Danemarca, Franța, Spania, Marea Britanie, Suedia, Germania și Finlanda. Rămâne de văzut dacă celebrul duo va ajunge și în România.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Despre noul album cei de la Pet Shop Boys au declarat:

"Suntem extrem de încântați și mândri de noul album și suntem bucuroși să lucrăm cu cei de la Kobalt. Dorim să le mulțumim celor de la Parlophone care în cei 28 de ani de parteneriat ne-au susținut și au fost alături de noi. Când am semnat cu ei, în 1985, nu aveam idee că vom avea o relație așa de lungă și plină de succes. Dar am hotărât să schimbăm echipa așa că trupa a intrat într-o nouă etapă care cu siguranță va fi la fel de creativă și productivă iar cei de la Kobalt ne vor oferi tot sprijinul necesar"

Pet Shop Boys - Electric (Teaser)

Adeptă a sonorităților electronice Pet Shop Boys s-a format în Londra în 1981 când Neil Tennant (voce, sintetizatoare și chitară) și Chris Lowe (clape, uneori și voce) s-au întâlnit într-un magazin de electronice. Începând cu 1986, trupa a avut 39 piese în Top 30 și 22 de piese în Top 10 din Marea Britanie și a vândut 50 de milioane de discuri.

Citește mai multe despre Pet Shop Boys
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana începe turneu național - Vezi datele turneului

Loredana dă startul celui mai mare turneu național din ultimii ani, în care promovează noul album, "Dragoste". Vezi în ce...

Închide