Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Paul McCartney anunță primele concerte europene în 2013 - VIDEO

Paul McCartney pornește într-un turneu european, iar primele spectacole vor avea loc la Varșovia și Viena, astfel că sunt șanse ca el să vină la București.

Publicat

pe

Paul McCartney
Paul McCartney

Paul McCartney a publicat care sunt primele orașe din Europa unde acesta va concerta. Pe date de 22 iunie acesta va putea fi văzut pentru prima dată în Varșovia (Polonia), pe Stadionul Național, la patru zile după ce va împlini 71 de ani, iar pe 27 iunie fanii îl vor putea asculta în Viena (Austria), la un concert pe Stadionul Happel.

Paul McCartney

Paul McCartney

Cele două reprezentații anunțate sunt de fapt parte dintr-un mare turneu internațional din 2013, numit "Out There World Tour".  Scopul principal al solistului este acela de a susține concerte în orașe unde nu a mai fost prezent, astfel că sunt șanse ca fostul membru The Beatles să susțină pentru prima dată în România un set live. Datele viitoarelor concerte şi numele oraşelor incluse în acest turneu mondial vor fi anunţate în săptămânile viitoare.

Paul McCartney va include în playlistul său melodii din întreaga sa carieră, inclusiv din materialele solo, piese din era The Beatles sau Wings. Artisul a anunțat de curând că lucrează la un nou album de studio, după cel mai recent lansat anul trecut, "Kisses on the Bottom".

Concertele sale vor avea o durată de trei ore și se anunță experiențe pe care cei prezenți nu le vor putea uita. În 2012, s-au împlinit 40 de ani de când Sir Paul concertează ca și artist solo, acesta susținând reprezentații în unele dintre cele mai interesante locuri din lume, așa cum este Coloseumul din Roma, Piața Roșie din Moscova, Casa Albă din SUA sau în Mexic, unde a cântat pentru mai mult de 400.000 de suflete, iar intrarea la acest show a fost liberă. Recent, muzicianul britanic a concertat alături de trupa Nirvana la New York pentru victimele uraganului Sandy. 

Trupa sa este formată de mai bine de 10 ani din unii dintre cei mai talentați instrumentiști: Paul Wickens la clape, Brian Ray-chitară și bass, Rusty Anderson la chitară și Abe Laboriel Jr. pe partea de percuție.

VIDEO Paul McCartney - CONCERT LIVE - Decembrie 2012

Trending