Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Patricia Kaas a lansat clipul piesei "Avec ce soleil" - VIDEO

Noul clip Patricia Kaas este "Avec ce soleil", piesa fiind o creație semnată Edith Piaf. În București, Patricia Kaas va suștine un concert pe 23 iunie, la Sala Palatului.

Publicat

pe

Patricia Kaas - Kaas Chante Piaf
Patricia Kaas - Kaas Chante Piaf

Proaspăt lansat, noul videoclip al artistei Patricia Kaas a strâns deja câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube. Noul single ce beneficiază de acest videoclip se intitulează  "Avec ce soleil", fiind parte din noul album al Patriciei Kaas. Piesa este una dintre compozițiile mai puțin cunoscute ale genialei Edith Piaf.

Patricia Kaas

Patricia Kaas

Clipul o surprinde pe Patricia în rolul femeii aflate în mijlocul unei crize de identitate și ne-o dezvăluie pe artistă în ipostaze inedite. Fanii s-au declarat încântați de videoclip, spunând că îi evidențiază latura de actriță.

Interpreta a dezvăluit recent că în paralel cu turneul său mondial lucrează intens la un nou material discografic, pe care-l va lansa cel mai probabil odată cu încheierea erei "Kaas Chante Piaf".

În București, Patricia Kaas va suștine spectacolul tribut Edith Piaf pe data de 23 iunie, la Sala Palatului, evenimentul fiind organizat de Project Events.

Turneul deja se bucură de un mare succes, atât în Franța cât și în alte țări în care artista susține reprezentații.

VIDEO OFICIAL PATRICIA KASS - Avec ce soleil

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ySm-eewTNog]

Trending