Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Patricia Kaas a lansat clipul piesei "Avec ce soleil" - VIDEO

Noul clip Patricia Kaas este "Avec ce soleil", piesa fiind o creație semnată Edith Piaf. În București, Patricia Kaas va suștine un concert pe 23 iunie, la Sala Palatului.
Patricia Kaas - Kaas Chante Piaf

Patricia Kaas - Kaas Chante Piaf

Proaspăt lansat, noul videoclip al artistei Patricia Kaas a strâns deja câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube. Noul single ce beneficiază de acest videoclip se intitulează  "Avec ce soleil", fiind parte din noul album al Patriciei Kaas. Piesa este una dintre compozițiile mai puțin cunoscute ale genialei Edith Piaf.

Patricia Kaas

Patricia Kaas

Clipul o surprinde pe Patricia în rolul femeii aflate în mijlocul unei crize de identitate și ne-o dezvăluie pe artistă în ipostaze inedite. Fanii s-au declarat încântați de videoclip, spunând că îi evidențiază latura de actriță.

Interpreta a dezvăluit recent că în paralel cu turneul său mondial lucrează intens la un nou material discografic, pe care-l va lansa cel mai probabil odată cu încheierea erei "Kaas Chante Piaf".

În București, Patricia Kaas va suștine spectacolul tribut Edith Piaf pe data de 23 iunie, la Sala Palatului, evenimentul fiind organizat de Project Events.

Turneul deja se bucură de un mare succes, atât în Franța cât și în alte țări în care artista susține reprezentații.

VIDEO OFICIAL PATRICIA KASS - Avec ce soleil

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ySm-eewTNog&w=600]

Citește mai multe despre Patricia Kaas
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Sînă a lansat clipul piesei "Arde ceva" - VIDEO

Adrian Sînă revine cu un nou videoclip la melodia "Arde Ceva". Acesta fost regizat de către Anthony Icuagu, filmările având...

Închide