Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Paramore a lansat piesa "Still Into You" - LYRIC VIDEO

Paramore a dezvăluit o piesă nouă, intitulată "Still Into You". Single-ul este al doilea extras de pe albumul ce poartă numele trupei. Urmărește un lyric video realizat pentru această melodie.
Paramore

Paramore

Paramore a dezvăluit o piesă nouă de pe ultimul album al formației. Single-ul se numește "Still Into You" și este al doilea extras de pe materialul discografic de revenire a trupei, după pauza de 4 ani condimentată de plecarea fraților Josh și Zac Farro. Melodia beneficiază momentan de un lyric video, filmările pentru un videoclip fiind încă în lucru.

Paramore

Paramore (Foto: www.facebook.com)

Extras de pe albumul "Paramore", ce va fi lansat pe 9 aprilie 2013, single-ul "Still Into You" vine la doar o lună de la apariția videoclipului "Now". Noua piesă a fost interpretată în premieră la un concert susținut în cadrul festivalului SXSW din Texas, fiind bine primită în rândul fanilor. Din perspectiva criticilor de muzică, noul single este mai puternic decât precedentul, remarcile oprindu-se în zona "forță în voce" și stil ce aluncă mai mult în zona pop rock.

Întrebată într-un interviu acordat recent despre mesajul piesei, solista trupei, Hayley Williams, a declarat că versurile vorbesc despre relația sa cu Chad Gilbert, chitarist al formației punk New Found Glory.

"Still Into You este cu siguranță o piesă de dragoste. Este de asemenea destul de optimistă. Luând în considerare că eu am scris versurile și poate sunt părtinitoare când spun asta, dar nu e o poveste de iubire siropoasă. Nu am scris niciodată astfel de piese și sinceră să fiu nu prea am experiență în a scrie melodii de dragoste sau versuri cu o tentă excesiv amoroasă."

Conform unui mesaj postat recent de Hayley pe contul de Twitter, filmările pentru videoclipul noului single se află în plină desfășurare. Regizorul clipului este Isaac Rentz, cunoscut pentru colaborările cu artiști precum Blink 182 sau Eminem.

Paramore - "Still Into You" (LYRIC VIDEO)

Momentan Paramore se află în plin turneu internațional, trupă având programate 31 de concerte. În Europa vor fi prezenți începând cu data de 5 iunie, când vor cânta în Polonia. Paramore va ajunge de asemenea și în Germania, Italia, Austria, Suedia și Finlanda. Datele complete ale turneului pot fi consultate pe site-ul oficial al formației, respectiv www.paramore.net.

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Skunk Anansie a lansat "This Is Not A Game", în care vorbește despre corupția financiară - VIDEOCLIP

Skunk Anansie a lansat clipul noului single, "This Is Not A Game", în care își exprimă liberă părerea despre corupția...

Închide