Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Orchestra Simfonică București într-un flashmob pe aeroport, preluat de Euronews - VIDEO INTEGRAL

Urmărește pe InfoMusic varianta integrală a flashmob-ului preluat de Euronews și organizat de Orchestra Simfonică București pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Publicat

pe

Pentru a sărbători 3 ani de existență a Companiei Naţionale Aeroporturi, Orchestra Simfonică București a organizat în urmă cu aproximativ o lună un flashmob la Aeroportul Internațional Henri Coandă. În jur de 40 de muzicieni deghizați în piloți, însoțitori de bord, controlori de trafic sau simpli pasageri, i-au surprins pe cei aflați în aeroport cu un scurt recital de muzică clasică. Înregistrări parțiale ale momentului au fost preluate de Euronews și difuzate la rubrica "No comment", clipul integral fiind disponibil acum și pe canalul oficial de YouTube al Orchestrei Simfonice București. Vă invităm să îl urmăriți mai jos.

Flasmob Orchestra Simfonică București la Aeroportul Internațional Henri Coandă

Flashmob Orchestra Simfonică București la Aeroportul Internațional Henri Coandă

Dacă în urmă cu ceva timp umăream la Euronews înregistrări succinte ale flashmob-ului organizat de Orchestra Simfonică București, iată că înregistrarea completă a momentului de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă este disponibilă acum publicului larg. Varianta oficială a clipului a fost dezvăluită recent pe pagina de Facebook a Bucharest Symphony Orchestra, venind însoțită de următorul mesaj:

"Dragi prieteni, cu fiecare nouă zi Orchestra Simfonică București va aduce muzica mai aproape de publicul său. Clipul oficial al flash mob-ului este disponibil acum pe canalul nostru de YouTube. Urmăriți-l și exprimați-vă opinia."

Clip oficial: Flashmob Orchestra Simfonică București la Aeroportul Henri Coandă

Pentru cei care nu au văzut materialul difuzat de Euronews, acesta este disponibil la categoria No Comment de pe site-ul oficial al postului de televiziune. Vă amintim, de asemenea, că Orchestra Simfonică București va urca pe scena Sălii Palatului pe data de 13 mai 2013 pentru un concert cu muzica legendarei formații The Beatles. Piese precum "Let it be", "Hey Jude" sau "Yesterday" vor fi readaptate și interpretate în manieră clasică. Pentru mai multe detalii despre acest eveniment puteți consulta pagina din agendă.

Trending