Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

O nouă înregistrare Iron Maiden de pe DVD-ul "Maiden England '88"

Iron Maiden va lansa pe 25 martie un nou DVD intitulat Maiden England '88. În luna iulie trupa va concerta în Piața Constituției din București, iar biletele se pot cumpăra din rețeaua Eventim.
Iron Maiden

Iron Maiden

După ce ne-au oferit spre vizionare piesa "Wasted Years", Iron Maiden a postat pe canalul oficial de YouTube o nouă înregistrare de pe DVD-ul "Maiden England '88". Este vorba despre melodia "Can I Play With Madness", pe care o puteți urmări mai jos.

Până la concertul Iron Maiden la București mai sunt doar patru luni însă pe 25 martie puteți cumpăra acest DVD care a fost filmat în luna noiembrie 1988, când trupa se afla în turneul "Seventh Son Of A Seventh Son World Tour". "Maiden England '88" a fost lansat un an mai târziu, dar doar pe casetă VHS.

Iron Maiden

Iron Maiden

Disponibil pentru prima oară pe DVD, "Maiden England '88" conține melodii nelansate anterior - "Running Free", "Run To The Hills" și "Sanctuary" - iar producătorul Kevin Shirley a realizat cel mai bun sunet stereo și surround 5.1. Imaginea de pe casetele originale a fost complet remasterizată de Andy Matthews, primul DVD conținând peste 110 minute de spectacol la cel mai înalt nivel, în timp ce al doilea DVD oferă fanilor interviuri cu membrii trupei, istoria Iron Maiden precum și documentarul 12 Wasted Years lansat inițial în 1987.

Iron Maiden revine în România pentru a susține un concert pe 24 iulie în Piața Constituției. Evenimentul este organizat de Marcel Avram și D&D East Entertainment, iar biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventim. Concertul face parte din Maiden England Tour 2013, care va începe în luna mai. Turneul va ajunge în țări ca Spania, Franța, Italia, Germania, Marea Britanie, Austria, Elveția, Olanda, Slovacia, Belgia, Polonia, Suedia, Rusia, Finlanda, Cehia și Croația. Invitați speciali pentru acest eveniment vor fi trupele de trash Anthrax și Voodoo Six.

Iron Maiden - "Can I Play With Madness" (Live Maiden England '88)

Turneul Maiden England marchează cel de-al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul "The Early Days" și ulterior cu turneul "Early Days" din 2005. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul "Live After Death" și cu îmbarcarea trupei în "Somewhere Back In Time World Tour 2008/2009", turneu ce a strâns peste două milioane de fani din aproape 40 de țări. Trupa Iron Maiden a zburat între show-uri pe cinci continente cu avionul lor personalizat Boeing 757, denumit "Ed Force One", pilotat de solistul trupei Bruce Dickinson. Avionul era acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului "Flight 666".

Actualul turneu Maiden England va reproduce spectacolul de scenă din turneul care a avut loc în 1988 "Seventh Son" iar Iron Maiden va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum și din concertul video VHS din 1989.

Disc 1: Maiden England '88

 1. Moonchild
 2. The Evil That Men Do
 3. The Prisoner
 4. Still Life
 5. Die With Your Boots On
 6. Infinite Dreams
 7. Killers
 8. Can I Play With Madness
 9. Heaven Can Wait
 10. Wasted Years
 11. The Clairvoyant
 12. Seventh Son Of A Seventh Son
 13. The Number Of The Beast
 14. Hallowed Be Thy Name
 15. Iron Maiden
 16. Run To The Hills
 17. Running Free
 18. Sanctuary

Disc 2: The History Of Iron Maiden Part 3

 1. The History Of Iron Maiden Part 3
 2. 12 Wasted Years
 3. Wasted Years (promo video)
 4. Stranger In A Strange Land (promo video)
 5. Can I Play With Madness (promo video)
 6. The Evil That Men Do (promo video)
 7. The Clairvoyant (promo video)

Citește mai multe despre Iron Maiden
RECOMANDARE:Cumpără un disc Iron Maiden

album-iron-maiden-the-book-of-soulsalbum-iron-maiden-from-fear-to-eternity-bestof-1990-2010album-iron-maiden-somewhere-back-in-time-bestof-1980-1989album-iron-maiden-somewhere-in-timealbum-iron-maiden-maiden-england-88

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elena Gheorghe a lansat clipul "Ecou" feat. Glance - VIDEOCLIP

Elena Gheorghe a revenit cu un nou clip, realizat pentru single-ul "Ecou" cântat în colaborare cu Glance. Vezi povestea de...

Închide