Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

O nouă categorie de bilete epuizată pentru concertul Joe Satriani

După epuizarea biletelor VIP, organizatorii concertului Joe Satriani au anunțat că o nouă categorie de bilete este sold out. Astfel biletele din categoria A, la prețul de 200 de lei, sunt vândute în totalitate, iar sectoarele B, C, D, E sunt aproape pline, cu doar câteva locuri rămase disponibile.

Publicat

pe

Joe Satriani
Joe Satriani

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai 2013 cel de-al 14-lea material discografic intitulat “Unstoppable Momentum”. Discul va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Sony Music iar pe 20 mai vom avea ocazia să-l vedem live într-un recital la Sala Palatului din București, în cadrul turneului european din 2013.

După epuizarea biletelor VIP, organizatorii evenimentului, Events, au anunțat că o nouă categorie de bilete este sold out. Astfel biletele din categoria A, la prețul de 200 de lei, sunt vândute în totalitate, iar sectoarele B, C, D, E sunt aproape pline, cu doar câteva locuri rămase disponibile.

Joe Satriani

Joe Satriani

Joe Satriani Europe Tour 2013 începe pe 18 mai la Istanbul, continuă cu Bucureştiul şi include capitale europene precum Zagreb, Belgrad, Roma, Paris, Bruxelles. În total, 43 de reprezentaţii în cluburi şi săli de concert din întreaga Europă. În aprilie Satch va susţine o serie de master-classuri în mai multe oraşe din Australia.

Despre noul album Joe Satriani a declarat:

"Acum, că asteroidul ne-a ocolit simt că este timpul să rup tăcerea și să vă anunț ce am făcut în ultimele  luni. După reîntoarcerea acasă din ultimele și incredibilele turnee G3, am început să scriu  pentru o înregistrare solo. Au urmat două luni pline care au dus la o grămadă de muzică nouă pe care urmează să o înregistrez cu mult entuziasm. Cu 16 melodii selectate pentru proiect, foarte diferite, cu influențe muzicale variate, am realizat că trebuie să adun o noua trupă. Ideea era să ridic nivelul de energie din sesiunile de înregistrare și să permit fiecărui individ să se exprime. I-am adus în Skywalker Sound pe Mike Keneally la clape, Chris Chaney la bas și pe Vinnie Colaiuta la tobe. Chimia dintre acești minunați interpreți a fost fantastică, și am finalizat toate piesele cu performanțe uimitoare din partea tuturor. De Ziua Îndrăgostiților am terminat în cele din urmă, am revăzut piesele cu Mike Fraser și am trecut cu entuziasm la următorii pași. Albumul este acum este la Vancouver, în studioul de mixaj. Nu sunt sigur cât de multe piese vor ajunge în produsul final, mai am mult de lucru la acest capitol. Ne pregătim să aducem muzica cea nouă în turneu incepând cu mijlocul lunii mai și continuând cu ce a mai rămas din 2013. Trupa mea de turneu va fi compusă din Mike Keneally la clape și chitară, Bryan Beller la bas și Marco Minnemann la tobe. Sunt atât de încântat că vom cânta împreună! Ne vedem în turneu".

Joe Satriani, este unul dintre cei mai talentați și respectați chitariști din lume, și a devenit celebru odată cu albumul “Surfing with the Alien” apărut în 1987. Cu milioane de discuri vândute și 14 nominalizări la Premiile Grammy, chitaristul de rock instrumental continuă să fie adorat de fanii săi din întreaga lume.

Joe Satriani - Summer Song

Comentează

Trending