Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Nneka a lansat clipul baladei "Restless" - VIDEOCLIP

"Restless" este cel mai nou clip lansat de Nneka, în care muzica și versurile artistei sunt transpuse în dans contemporan.
Secvență clip Nneka -

Secvență clip Nneka - "Restless"

Nneka a lansat un nou videoclip, de această dată pentru balada "Restless", extrasă de pe albumul "Soul Is Heavy" apărut în urmă cu un an. Regizat de Nick Huff Barelli, clipul a fost filmat în Los Angeles în noiembrie 2012. Piesa vorbește despre durerea unei despărțiri și de sentimentul de neputință pe care îl simți atunci când persoana de lângă de tine se îndrăgostește de altcineva.

Secvență clip Nneka - "Restless"

Secvență clip Nneka - "Restless"

Clipul o prezintă pe artistă într-un studio unde rememorează povestea de iubire pe care a trăit-o, pe un perete fiind proiectate înregistrări cu ea și iubitul său. Din acestea se deslușește foarte ușor motivul despărțirii, și anume apariția unei alte femei în viața lui. În același timp, în aceeași locație este prezentată o pereche ce realizează o coregrafie de dans contemporan. Mișcările celor doi creează o intensitate puternică ce se potrivește perfect cu sound-ul melodiei și cu versurile care sunt traduse în dans.

În această vară vom avea ocazia să ascultăm live balada "Restless", întrucât Nneka vine în premieră în România, în cadrul festivalului B'Estfest 2013. Aceasta va urca pe scena din Tunari în cea de-a doua zi de festival, pe 6 iulie, pentru care mai sunt momentan anunțați Noisia și nu în ultimul rând celebrul rapper Nas. Nneka și Nas au chiar o istorie împreună, artista însoțindu-l pe rapper și pe Damian Marley în turneul de promovare a materialului "Distant Relatives". În plus, cântăreața a realizat un remix în colaborare cu Nas pentru melodia "Heartbeat". Lansat în octombrie 2010, acesta s-a bucurat de un succes enorm la nivel internațional.

Nneka - "Restless"

Nneka s-a născut în Warri, Nigeria, dar s-a mutat în Germania la vârsta de 18 ani pentru a putea începe o carieră în muzică. Artista, influențată de muzicieni precum Fela Kuti, Bob Marley, Talib Kweli, Mos Def sau Lauryn Hill, a devenit recunoscută pentru mesajele sociale din piesele sale în care vorbește despre problemele capitalismului, ale sărăciei și ale războiului. De asemenea, muzica lui Nneka reflectă experiențele trăite de aceasta în Nigeria, dar și în Europa de Vest.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nneka
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Lumineers: catharsis prin muzică indie folk - VIDEO

The Lumineers au găsit sursa simplității în emoția dezbrăcată de artificii stilistice. Cu un album de debut vândut în mii...

Închide