Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nicki Minaj a filmat clipul "High School" și a pozat fără machiaj pentru ELLE - VIDEO / FOTO

Vezi video Making Of de pe platourile noului clip Nicki Minaj - "High School" feat. Lil Wayne și fotografii din shooting-ul realizat pentru revista ELLE.

Publicat

pe

Nicki Minaj pentru revista ELLE, aprilie 2013
Nicki Minaj pentru revista ELLE, aprilie 2013 │ FOTO: www.elle.com

Nicki Minaj a dezvăluit că filmează un nou clip, de această dată pentru cel mai recent extras de albumul "Pink Friday: Roman Reloaded - The Re-Up". Intitulat "High School", single-ul reprezintă o colaborare cu rapperul Lil Wayne, "șeful" case de discuri Young Money, de care aparține artista.

Nicki Minaj la filmările "High School" cu Lil Wayne

Nicki Minaj la filmările "High School" cu Lil Wayne

În video-ul de making of, postat pe canalul oficial de YouTube, o vedem pe Nicki Minaj filmând în jacuzzi sau la piscină, purtând costume baie în culori electrizante. Artista este plină de umor, lipsită de inhibiții și arată că știe să se distreze la locul de muncă. Din când în când vedem că aceasta este transportată în brațe de un bodyguard dintr-un loc în altul, nu se știe dacă din cauza tocurilor prea înalte, a rochiilor prea strâmte sau pur și simplu din comoditate. Piesa "High School" a fost produsă de Boi-1da și T-Minus și abordează tema adulterului. După lansarea videoclipului, artista va intra în studioul de înregistrări pentru a lucra la viitorul material, al cărui titlu provizoriu este "Pink Friday: The Pinkprint".

Making Of Nicki Minaj - "High School" feat. Lil Wayne

Recent, Nicki Minaj a pozat pentru coperta celui mai nou număr al revistei ELLE, pentru care a acordat și un interviu. Pictorial este inedit întrucât cei de la publicație au avut ideea de a realiza cu artista un shooting ce implică un machiaj cât mai simplu. Minaj a acceptat provocarea, fiind poate pentru prima dată când o vedem pe aceasta fără rujul roz și fardurile aprinse. În plus, artista a vorbit deschis despre copilăria sa, agresiunile suferite în timpul școlii, planurile de viitor și a explicat cum crede că ar trebui, în opinia sa, să se comporte o femeie pentru a impune respect.

Nicki Minaj pentru revista ELLE, aprilie 2013

Nicki Minaj pentru revista ELLE, aprilie 2013 │ FOTO: www.elle.com

"Când m-am văzut aproape fără machiaj am fost extrem de...Eu sunt foarte atașată de rujul meu roz și este greu. Simt că a devenit o parte din mine. Să apar în fața camerei fără el sau fără genele foarte lungi, aproape fără nimic, mă simt goală. A fost înfiorător. Astfel că acest shooting este o adevărată realizare pentru mine..."

"Am fost agresată în primii ani. Fetele mi-au făcut viața un iad. A trebuit să venim în America dintr-o altă țară. Eu și fratele meu aveam accente. A fost foarte greu. Așa că am ridicat mereu un zid - a fost un mecanims de autoprotecție - pentru că mă așteptam mereu să fiu atacată de oameni. Încă mai am zidul. Este trist..."

"Sfatul pe care îl dau femeile în general este următorul: Chiar dacă ai un serviciu de 8 ore, tratează-te ca și cum ai fi șefă. Nu fi arogantă, dar fi sigură de ceea ce vrei - și nu permite oamenilor să facă ceva în numele tău fără ca tu să știi. Vrei ca toată lumea să știe că nu poate să joace jocul ăla cu tine și că trebuie să fie corect cu tine. Despre asta este vorba..."

"La început scopul meu a fost să-i cumpăr o casă mamei mele. Acum, am realizat că dacă mă concentrez și devin un jucător esențial în această afacere, atunci pot să construiesc un imperiu. Mă gândesc la o moștenire de care să fiu mândră și de bogăție de care vor putea beneficia nepoții mei când vor urma universități. Deci să domin lumea - pentru a aduce oferi ceva familiei mele - este cu siguranță țelul meu..." - fragmente din interviul oferit de Nicki Minaj pentru revista ELLE.

Comentează

Concerte & turnee

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România, la SAGA Festival 2024

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România și o va face în cadrul lui SAGA Festival 2024. Artista este al doilea mare nume pe care îl aflăm pentru festivalul de la Romaero Băneasa, după Armin van Buuren.

Publicat

pe

Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz
Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz │ FOTO: Nicki Minaj

Se pare că artista a ales România pentru singurul show pe care îl va susține în Europa de Est. Rapperița ne-a inclus în turneul său mondial PINK Friday 2, care a umplut deja stadioane pe tot globul. Nicki Minaj este cunoscută pentru hituri ca "Starships", "Super Bass", dar și "Anaconda". Organizatorii SAGA au pregătit și un tip special de bilete cu ocazia acestui anunț: Pink Ticket.

Aceste bilete speciale se pot achiziționa în rate, cu doar 49 de lei depozit și includ articole speciale de merchandising.

Pe numele său real Onika Tanya Maraj-Petty, artista Nicki Minaj s-a născut pe 8 decembrie 1982 în Trinidad și Tobago. Este cunoscută pentru flow-ul rapid din rap, alter ego-uri și a devenit celebră prin intermediul a 3 mixtape-uri lansate între 2007 și 2009. Albumul său de debut, "Pink Friday" din 2010 a urcat direct pe locul întâi în topul US Billboard 200.

Cel mai nou album al său este "Pink Friday 2", lansat în 2023, care include piese produse de fratele lui Billie Eilish, Finneas, dar și colaborări cu Murda Beatz, Dr. Luke, Drake, Lil Uzi Vert, Lil Wayne, J. Cole. Are peste 20 de piese în total.

Nicki Minaj are o carieră cinematografică activă și a apărut în mai multe filme și animații. Iată câteva dintre rolurile ei remarcabile:

1. "The Other Woman" (2014) - Nicki a interpretat rolul lui Lydia, asistenta lui Carly (interpretată de Cameron Diaz), în această comedie despre trei femei care descoperă că sunt înșelate de același bărbat.

2. "Barbershop: The Next Cut" (2016) - În acest film, Nicki Minaj a jucat rolul lui Draya, o coafeză într-un salon de înfrumusețare deținut de Calvin (interpretat de Ice Cube).

3. "Ice Age: Continental Drift" (2012) - Nicki a împrumutat vocea unui personaj feminin, Steffie, în această animație din seria "Ice Age".

4. "The Angry Birds Movie 2" (2019) - În această continuare a filmului "The Angry Birds Movie", Nicki a interpretat rolul lui Pinky, unul dintre personajele negative din film.

SAGA Festival 2024 înseamnă peste 200.000 de raveri, peste 150 de artiști, peste 6 scene și 3 zile de party. Se desfășoară la Romaero Băneasa pe 5, 6 și 7 iulie 2024. În lineup se află pe lângă Nicki Minaj și Armin Van Buuren, Raye, Loreen, James Hype, Dennis Lloyd și mulți alții.

Citește în continuare

Trending