Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Nicki Minaj a filmat clipul "High School" și a pozat fără machiaj pentru ELLE - VIDEO / FOTO

Vezi video Making Of de pe platourile noului clip Nicki Minaj - "High School" feat. Lil Wayne și fotografii din shooting-ul realizat pentru revista ELLE.
Nicki Minaj pentru revista ELLE, aprilie 2013

Nicki Minaj pentru revista ELLE, aprilie 2013

Urmărește-ne pe

Nicki Minaj a dezvăluit că filmează un nou clip, de această dată pentru cel mai recent extras de albumul "Pink Friday: Roman Reloaded - The Re-Up". Intitulat "High School", single-ul reprezintă o colaborare cu rapperul Lil Wayne, "șeful" case de discuri Young Money, de care aparține artista.

Nicki Minaj la filmările "High School" cu Lil Wayne

Nicki Minaj la filmările "High School" cu Lil Wayne

În video-ul de making of, postat pe canalul oficial de YouTube, o vedem pe Nicki Minaj filmând în jacuzzi sau la piscină, purtând costume baie în culori electrizante. Artista este plină de umor, lipsită de inhibiții și arată că știe să se distreze la locul de muncă. Din când în când vedem că aceasta este transportată în brațe de un bodyguard dintr-un loc în altul, nu se știe dacă din cauza tocurilor prea înalte, a rochiilor prea strâmte sau pur și simplu din comoditate. Piesa "High School" a fost produsă de Boi-1da și T-Minus și abordează tema adulterului. După lansarea videoclipului, artista va intra în studioul de înregistrări pentru a lucra la viitorul material, al cărui titlu provizoriu este "Pink Friday: The Pinkprint".

Making Of Nicki Minaj - "High School" feat. Lil Wayne

Recent, Nicki Minaj a pozat pentru coperta celui mai nou număr al revistei ELLE, pentru care a acordat și un interviu. Pictorial este inedit întrucât cei de la publicație au avut ideea de a realiza cu artista un shooting ce implică un machiaj cât mai simplu. Minaj a acceptat provocarea, fiind poate pentru prima dată când o vedem pe aceasta fără rujul roz și fardurile aprinse. În plus, artista a vorbit deschis despre copilăria sa, agresiunile suferite în timpul școlii, planurile de viitor și a explicat cum crede că ar trebui, în opinia sa, să se comporte o femeie pentru a impune respect.

Nicki Minaj pentru revista ELLE, aprilie 2013

Nicki Minaj pentru revista ELLE, aprilie 2013 (Foto: www.elle.com)

"Când m-am văzut aproape fără machiaj am fost extrem de...Eu sunt foarte atașată de rujul meu roz și este greu. Simt că a devenit o parte din mine. Să apar în fața camerei fără el sau fără genele foarte lungi, aproape fără nimic, mă simt goală. A fost înfiorător. Astfel că acest shooting este o adevărată realizare pentru mine..."

"Am fost agresată în primii ani. Fetele mi-au făcut viața un iad. A trebuit să venim în America dintr-o altă țară. Eu și fratele meu aveam accente. A fost foarte greu. Așa că am ridicat mereu un zid - a fost un mecanims de autoprotecție - pentru că mă așteptam mereu să fiu atacată de oameni. Încă mai am zidul. Este trist..."

"Sfatul pe care îl dau femeile în general este următorul: Chiar dacă ai un serviciu de 8 ore, tratează-te ca și cum ai fi șefă. Nu fi arogantă, dar fi sigură de ceea ce vrei - și nu permite oamenilor să facă ceva în numele tău fără ca tu să știi. Vrei ca toată lumea să știe că nu poate să joace jocul ăla cu tine și că trebuie să fie corect cu tine. Despre asta este vorba..."

"La început scopul meu a fost să-i cumpăr o casă mamei mele. Acum, am realizat că dacă mă concentrez și devin un jucător esențial în această afacere, atunci pot să construiesc un imperiu. Mă gândesc la o moștenire de care să fiu mândră și de bogăție de care vor putea beneficia nepoții mei când vor urma universități. Deci să domin lumea - pentru a aduce oferi ceva familiei mele - este cu siguranță țelul meu..." - fragmente din interviul oferit de Nicki Minaj pentru revista ELLE.

Citește mai multe despre Lil WayneNicki Minaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deep Purple - "nu suntem interesați de Rock & Roll Hall Of Fame"

Clăparul trupei Deep Purple, Don Airey, a declarat că trupa nu este dezamăgită că nu a fost aleasă pentru a...

Închide