Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

"Trupa My Chemical Romance s-a destrămat, dar ideea va trăi pentru totdeauna", spune Gerard Way

My Chemical Romance a decis să încheie o carieră de 12 ani, iar solistul Gerard Way și-a exprimat trările într-un mesaj online. Vezi ce a scris acesta.

Publicat

pe

My Chemical Romance
My Chemical Romance

Trupa My Chemical Romance a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că se destramă după 12 ani de activitate muzicală, 4 albume lansate și numeroase concerte. Vestea a luat prin surprindere atât fanii, cât și presa, având în vedere că în mai 2012 grupul a declarat că lucrează la un nou disc. În mesajul postat pe site-ul oficial, membrii trupei s-au rezumat în a fi recunoscători experiențelor trăite împreună și publicului care i-a susținut.

Însă, solistul formației, Gerard Way nu și-a putut lua rămas bun de la fani și trupă atât de ușor, fără să spună, aproape, tot ce are pe suflet. Astfel, artistul a postat un nou mesaj, de această dată foarte lung, în care reiterează istoria grupului, întâmplările care l-au marcat și explică ce înseamnă pentru el My Chemical Romance.

My Chemical Romance 2011

My Chemical Romance 2011 │ FOTO: www.facebook.com

Gerard mărturisește că încă nu-i vine să creadă că trupa a ajuns la final, iar tristețea pe care o simte este greu de explicat. Artistul, cunoscut pentru cărțile sale de benzi desenate, alege să-și exprime sentimentele într-o serie de anecdote, iar la un moment dat descrie My Chemical Romance ca fiind spectaculoasă. În continuare, încearcă să explice motivele despărțirii dar evită să fie clar și abordează subiectul tot dintr-o perspectivă metaforică.

"M-am oprit din ascultat muzică, nu am mai ridicat un creion și am început să alunec iar spre vechile obiceiuri", precizează acesta, lăsând de înțeles că s-a confruntat din nou cu dependența de alcool și droguri.

My Chemical Romance 2001

My Chemical Romance 2001 │ FOTO: www.famousnewjerseyans.com

De asemenea, Gerard își aduce aminte de cum s-a născut trupa, în garajul părinților și mulțumește colegilor său de trupă, echipei care a fost alături de ei, fanilor care i-au susținut și tuturor oamenilor pe care i-a întâlnit pe parcursul întregii perioade. Solistul încheie mesajul într-o notă optimistă, precizând că My Chemical Romance nu este o trupă, ci o idee.

"S-a terminat cu My Chemical Romance. Dar aceasta nu poate să moară niciodată.

Este vie în mine, în băieți, și este vie în fiecare dintre voi.

Întotdeauna am știu asta și cred că și voi credeți la fel.

Pentru că nu este o trupă - 

Este o idee.

Cu dragoste,

Gerard" - Citește mesajul complet scris de Gerard Way

My Chemical Romance - "Helena"

Comentează

Trending