Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Muzica Muse prin filtrul creativ al fanilor - "Animals" - VIDEOCLIP

Muse a apelat la creativitatea fanilor pentru realizarea unui nou videoclip. Pornind de la versurile piesei "Animals" a fost realizat clipul The Training, ce exprimă viziunea artistică a unui fan cu studii solide în arta regizorală. Videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic.
Muse

Muse

Muse a apelat la creativitatea fanilor pentru realizarea unui nou videoclip. Cu un premiu în valoare de 3.000 de lire pus în joc și mândria de a regiza un clip Muse, competiția lansată de membrii trupei britanice în decembrie anul trecut se apropie de final. Cel mai bun videoclip din cele înscrise pe genero.tv va fi ales în curând, formația anunțând deja pe pagina de Facebook selectarea a 5 clipuri preferate. Primul video pentru piesa "Animals" poate fi urmărit mai jos, urmând ca săptămâna aceasta să fie dezvăluite și celelalte 4. La final, tot fanii vor fi cei care vor alege clipul oficial prin votarea pe Facebook a celor 5 propuneri.

După recenta lansare a clipului realizat pentru piesa "Supremacy", Muse revine cu un nou videoclip și o nouă piesă de pe albumul "The 2nd Law". Schimbând perspectiva creativă, membrii formației britanice au pus în mâna fanilor bagheta regizorală, lăsând versurile și linia melodică ale single-ului "Animals" la libera lor interpretare. Un exercițiu interesant din unghiul membrilor Muse, care au avut astfel oportunitatea să observe cum este percepută muzica lor, și totodată o provocare pentru fani.

Primul videoclip prezentat de Muse pe pagina de facebook îi aparține unui fan din Spania, Biktor Kero, a cărui experiență în producția de film se întinde pe o perioadă 15 ani, timp în care a fost implicat în peste 40 de proiecte, lucrând atât pe partea de regizare, cât și pe cea de producție și editare audio-video. Videoclipul realizat de el poartă numele "The Training".

"The Training descrie procesul de instruire al unui subiect, denumit aici MR. X. Acesta este implicat într-o procedură clandestină și misterioasă a unei organizații științifice, NEA, scopul proiectului fiind de a analiza limitele fizice și psihice ale naturii umane", descrie Biktor Kero clipul pe genero.tv.

Muse - "The Animals" (Biktor Kero - The Training VIDEO)

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deep Purple a lansat primul single al noului album, "All The Time In The World" - AUDIO

Deep Purple va lansa pe 26 aprilie un nou album intitulat "Now What?!" iar primul single ales pentru promovarea discului...

Închide