Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Muzica Fun. e în valiză - "Why Am I The One" - VIDEOCLIP

Cu muzica purtată simbolic în valiză, Fun. sugerează prin versurile și imaginile clipului "Why Am I The One" valurile industriei muzicale ce te poartă dintr-un loc în altul fără a avea, de multe ori, răgazul de a reacționa.

Publicat

pe

După un an început în forță cu 6 nominalizări la Grammy, din care 2 adjudecate, Fun. revine cu single nou și videoclipul aferent. Cu muzica purtată simbolic în valiză, trupa sugerează prin versuri și imagini dificultatea ascensiunii în industria muzicală și valurile ce te poartă dintr-un loc în altul fără a avea, de multe ori, răgazul de a reacționa. Piesa se numește "Why Am I The One", iar videoclipul poate fi urmărit mai jos.

Secvență videoclip "Why Am I The One" - Fun.

Secvență videoclip "Why Am I The One" - Fun.

Fun. este formația care a avut anul trecut cel mai bun debut, "We Are Young" fiind denumită la ceremonia premiilor Grammy piesa anului 2012. Deși numele trupei face trimitere către ideea de distracție, mesajul transmis prin muzică și versuri este mai profund de atât. Cu un scenariu meticulos construit pe un concept creativ, noul videoclip, realizat pentru piesa "Why Am I The One", este o călătorie simbolică printre suișurile și coborâșurile industriei muzicale. Peste acest strat încărcat de mesaj este presărată vocea solistului Nate Ruess și un indie pop săltăreț pe alocuri, ce intră în contrast cu scenariul clipului exact acolo unde este nevoie.

Fun. - "Why Am I The One"

"Why Am I The One" este al patrulea single extras de pe albumul "Some Nights". Materialul discografic este al doilea al trupei a fost lansat în februarie 2012, primind atât review-uri pozitive, cât și critici. Revista Rolling Stone l-a plasat pe locul 43 în Top 50 Albume ale anului 2012, editorii publicației remarcând un mix interesant de sensibilitate și umor în personalitatea și vocea solistului Nate Ruess. Aceleași caracteristici au determinat-o cel mai probabil și pe Pink să colaboreze cu Ruess pentru piesa "Just Give Me A Reason".

Fun. se află momentan într-un turneu de promovare a ultimului album, în luna martie urmând să ajungă la Future Music Festival din Australia.

Trending