Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Moonlight Breakfast va cânta în deschiderea concertului Hurts de la Viena

Mutați fizic la Viena și cu hologramele lăsate să cânte prin țară, membrii Moonlight Breakfast se pregătesc să deschidă concertul Hurts de pe 27 martie.
Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast

Mutați fizic la Viena și cu hologramele lăsate să cânte prin țară, membrii Moonlight Breakfast se pregătesc să deschidă două concerte serioase. Cel mai important este Hurts de pe 27 martie. Duo-ul, care ultima oară a cântat la noi la Summer Well 2012, va concerta pe Arena Wien din capitala Austriei, cu casa închisă. Bazooka, Gabi, Aditza și Christie vor avea așadar în față o sală străină arhiplină.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast (Foto: www.facebook.com)

Cei patru nu vor avea răgaz să-și savureze intrarea vieneză, a doua zi ei întorcându-se la București. Moonlight Breakfast va deschide concertul The Asteroids Galaxy Tour din  Fratelli Studios. Trupa daneză este un alt nume de pe afișul festivalului de la Buftea de anul trecut.

Istoria Moonlight Breakfast a început în 2011, tot cu o deschidere de concert. Trupa a cântat înaintea lui Jamiroquai pe plaja din Mamaia. Pe radio, trupa și-a găsit intrarea la Guerrilla, iar până la albumul de debut intitulat "Shout" n-a mai fost decât un an. Lansarea s-a petrecut în vara lui 2012 la Teatrul de Vară Herăstrău din București. De la începutul lui 2013, soundul electro cu nuanțe soul și funk (“retroelectro”) emite din Viena, locul ales de Moonlight Breakfast să-și pună viză de flotant. Recent, cei patru au apărut sub formă de holograme în cadrul unui proiect Orange de promovare a serviciilor de internet mobil 4G.

VIDEO: Moonlight Breakfast - Hard Times

Urmărește o serie de poze live cu Moonlight Breakfast în deschiderea concertului Macy Gray din 22 noiembrie 2012.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre HurtsMoonlight BreakfastThe Asteroids Galaxy Tour
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aliona Moon reprezintă Republica Moldova la Eurovision 2013 - VIDEO

Aliona Moon va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2013 cu piesa "A Million". Vezi cum sună balada emoționantă a tinerei...

Închide