Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Metallica lansează cartea The Complete Illustrated History

Pe 15 noiembrie Metallica va lansa "Metallica: The Complete Illustrated History". Este prima carte ilustrată a trupei iar fanii vor găsi peste 300 de imagini fiecare însoțită de o mică poveste spusă de membrii trupei sau cei apropiați.
Metallica

Metallica

Până la apariția noului album sau a filmului 3D, Metallica s-a gândit că a sosit timpul să lanseze cartea "Metallica: The Complete Illustrated History". Produsul va fi scos prin intermediul publicației Voyageur Press în data de 15 noiembrie iar autorul ei este jurnalistul american Martin Popoff. Voyageur Press nu este la prima lansare de acest gen, în trecut aceasta lansând biografii ale unor trupe ca Led Zeppelin, Aerosmith, Queen sau Iron Maiden.

Metallica

Metallica

Este prima carte ilustrată a trupei iar fanii vor găsi peste 300 de imagini fiecare însoțită de o mică poveste spusă de membrii trupei sau cei apropiați. Popoff și echipa sa au analizat fiecare album Metallica, fiecare poveste și întâmplare a formației pentru a oferi o istorie completă a fiecărui album. De la primii ani în cluburile din Los Angeles, plecarea lui Dave Mustaine, moartea tragică a basistului Cliff Burton, succesul trupei, despărțirea de Jason Newsted și colaborarea cu Lou Reed, toate acestea le găsiți în "Metallica: The Complete Illustrated History". Cartea are 192 de pagini și costă costă 35 de dolari americani.

Metallica rămâne una dintre cele mai populare trupe rock din lume iar albumele lansare s-au vândut în peste 110 milioane de exemplare. Recent bateristul Lars Ulrich a declarat că trupa lucrează la un nou material discografic. Viitorul disc, cel de-al 10-lea din carieră, este programat spre lansare la începutul anului 2014 și va fi primul album lansat prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings.

Pe 8 și 9 iunie 2013, Metallica va organiza cea de-a doua ediție a festivalului Orion Music + More ce va avea loc în Belle Isle din Detroit, Michigan iar pe 9 august va lansa mult așteptatul film 3D intitulat "Metallica Through the Never". Materialul a fost filmat în luna august 2012 în Vancouver alături de regizorul Nimrod Antal și se concentrează pe povestea fictivă a unui membru din staff-ul formației, interpretat de actorul Dane DeHaan. Personajul este trimis într-o misiune în timp unde trupa cântă în cadrul unui concert sold-out, iar acesta găsește o lume total schimbată față de ce știa.

Metallica - "Welcome Home (Sanitarium)"

Citește mai multe despre Metallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 29 - 31 martie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 29 - 31 martie 2013 în Bucuresti și în...

Închide