Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Manic Street Preachers înregistrează o piesă alături de Cate Le Bon

Trupa Manic Street Preachers revine cu un nou album de studio. Una din piesele care va figura pe acesta este o colaborare alături de solista Cate Le Bon.

Publicat

pe

Manic Street Preachers
Manic Street Preachers

Trupa de rock alternativ din Ţara Galilor, Manic Street Preachers, a anunţat faptul că pe viitorul lor album va fi inclusă o colaborare cu interpreta Cate Le Bon. Piesa se va intitula "Four Lonely Roads", iar anunţul a fost făcut de către basistul formaţiei, Nicky Wire. Aceasta a postat pe contul personal de twitter faptul că vocea cântăreţei alese de ei se pretează perfect pe linia melodică şi acest lucru îi face să se simtă entuziasmaţi.

Manic Street Preachers

Manic Street Preachers

Tot Nicky a mărturist că Manic Street Preachers a început să abordeze noi partituri pentru diferite instrumente, totul pentru a da o nouă valenţă sound-ului trupei. Astfel, toboşarul Sean Moore a învăţat să cânte la trompetă, repetiţiile şi înregistrările pentru viitoarele piese fiind în toi.

Solistul James Dean Bradfield a declarat că este destul de dificil să dea un titlu acestui nou material, fiind cel de-al unsprezecea din cariera lor. Producătorul discului va fi Alex Silva, cel care a semnat un alt album de-al trupei, lansat în anul 1994, numit "The Holy Bible".

Trupa a trecut printr-o pauză de doi ani, iar în curând va putea fi văzută la mai multe concerte, printre care cel din Marea Britanie, din cadrul Festival No.6, unde este cap de afiş, line-ul fiind completat de nume precum James Blake, AlunaGeorge, Laura Mvula sau The Voyeurs. Urmăreşte una dintre colaborările de succes marca Manic Street Preachers, cea avută cu solista Nina Persson din The Cardigans.

VIDEO OFICIAL MANIC STREET PREACHERS - "Your Love Alone Is Not Enough"

Comentează

Trending