Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Manic Street Preachers înregistrează o piesă alături de Cate Le Bon

Trupa Manic Street Preachers revine cu un nou album de studio. Una din piesele care va figura pe acesta este o colaborare alături de solista Cate Le Bon.
Manic Street Preachers

Manic Street Preachers

Trupa de rock alternativ din Ţara Galilor, Manic Street Preachers, a anunţat faptul că pe viitorul lor album va fi inclusă o colaborare cu interpreta Cate Le Bon. Piesa se va intitula "Four Lonely Roads", iar anunţul a fost făcut de către basistul formaţiei, Nicky Wire. Aceasta a postat pe contul personal de twitter faptul că vocea cântăreţei alese de ei se pretează perfect pe linia melodică şi acest lucru îi face să se simtă entuziasmaţi.

Manic Street Preachers

Manic Street Preachers

Tot Nicky a mărturist că Manic Street Preachers a început să abordeze noi partituri pentru diferite instrumente, totul pentru a da o nouă valenţă sound-ului trupei. Astfel, toboşarul Sean Moore a învăţat să cânte la trompetă, repetiţiile şi înregistrările pentru viitoarele piese fiind în toi.

Solistul James Dean Bradfield a declarat că este destul de dificil să dea un titlu acestui nou material, fiind cel de-al unsprezecea din cariera lor. Producătorul discului va fi Alex Silva, cel care a semnat un alt album de-al trupei, lansat în anul 1994, numit "The Holy Bible".

Trupa a trecut printr-o pauză de doi ani, iar în curând va putea fi văzută la mai multe concerte, printre care cel din Marea Britanie, din cadrul Festival No.6, unde este cap de afiş, line-ul fiind completat de nume precum James Blake, AlunaGeorge, Laura Mvula sau The Voyeurs. Urmăreşte una dintre colaborările de succes marca Manic Street Preachers, cea avută cu solista Nina Persson din The Cardigans.

VIDEO OFICIAL MANIC STREET PREACHERS - "Your Love Alone Is Not Enough"

Citește mai multe despre Manic Street Preachers
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lil Wayne suferă de epilepsie. Rapperul a fost la un pas de moarte

Lil Wayne a recunoscut că suferă de epilepsie și că a fost la un pas de moarte la ultima criză,...

Închide