Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Mai sunt 200 de bilete pentru concert Avishai Cohen de la București

Basistul israelian Avishai Cohen va concerta pentru prima dată la București pe 25 aprilie iar în acest moment mai sunt disponibile doar 200 de bilete. Concertul va avea loc la Sala Radio și este organizat de Twin Arts în parteneriat cu Ambasada Israelului în România.
Avishai Cohen

Avishai Cohen

Basistul israelian Avishai Cohen va concerta pentru prima dată la București pe 25 aprilie alături de Noam 'Kubeh' David la tobe și Nitai Hershkovits la pian. În acest moment mai sunt disponibile doar 200 de bilete evenimentul anunțându-se a fi unul sold out. Concertul va avea loc la Sala Radio și este organizat de Twin Arts în parteneriat cu Ambasada Israelului în România.

Avishai Cohen

Avishai Cohen

Ușile de la Sala Radio se vor deschide începând cu ora 19:00 și nu este permis accesul cu camere foto profesionale iar înregistrarea video este interzisă pe toată durata concertului. Biletele pentru acest eveniment costă 75 lei, 115 lei şi 135 lei în funcţie de categorie şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online eventim.ro.

Avishai Cohen este considerat unul dintre cei mai influenți o sută de basiști ai secolului XX,și totodată cel mai de succes artist de jazz israelian. Instrumentist, compozitor și vocalist, Avishai Cohen s-a remarcat prin numeroase colaborări cu muzicieni precum Bobby McFerrin, ChickCorea, Alicia Keys, Herbie Hancock sau Roy Hargrove.

Considerat de Chick Corea un muzician de geniu, Avishai Cohen și-a început aventura muzicală la vârsta de 9 ani cand începe să studieze pianul. Cinci ani mai târziu, influențat de legendarul muzician Jaco Pastorius, devine interesat de chitara bass. După doi ani de "ucenicie" în orchestra armatei, Avishai Cohen trece de la bass la contrabas sub îndrumarea maestrului Michael Klinghoffer, după care își aprofundeaza studiile muzicale la Mannes College The New School for Music din New York.

În 1996 devine membru fondator în sextetul Origin al lui Chick Corea, grup alături de care va cânta până în 2003. In 2002 își fondeaza propria casă de discuri, Razdaz Records, motivat fiind de numeroasele proiecte în care activa, precum și de debordanta sa energie creatoare care putea astfel să se manifeste nestingherită. De atunci, Avishai Cohen activează în formula de trio, fiind o prezență magnetică pe scenele din întreaga lume.

Avishai Cohen - "Seven Seas"

Citește mai multe despre Avishai Cohen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Trupa My Chemical Romance s-a destrămat, dar ideea va trăi pentru totdeauna", spune Gerard Way

My Chemical Romance a decis să încheie o carieră de 12 ani, iar solistul Gerard Way și-a exprimat trările într-un...

Închide