Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Mai puțin de 1000 de bilete rămase pentru concertul Joe Satriani

Biletele la prețul de 160 de lei pentru concertul pe care chitaristul Joe Satriani pe care acesta îl va susţine în premieră la Bucureşti pe 20 mai sunt epuizate. În acest moment au rămas în vânzare mai puțin de o mie de locuri.
Joe Satriani

Joe Satriani

Biletele la prețul de 160 de lei pentru concertul pe care chitaristul Joe Satriani pe care acesta îl va susţine în premieră la Bucureşti pe 20 mai sunt epuizate. În acest moment, sectoarele A, B, C, D, E, H, I ale Sălii Palatului sunt pline, și au rămas în vânzare mai puțin de o mie de locuri. Evenimentul este organizat de Events.

Joe Satriani

Joe Satriani

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai cel de-al 14-lea material discografic intitulat “Unstoppable Momentum”. Discul va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Sony Music iar pe 18 mai începe turneul Joe Satriani Europe Tour 2013.

Joe Satriani, este unul dintre cei mai talentați și respectați chitariști din lume, și a devenit celebru odată cu albumul “Surfing with the Alien” apărut în 1987. Cu milioane de discuri vândute și 14 nominalizări la Premiile Grammy, chitaristul de rock instrumental continuă să fie adorat de fanii săi din întreaga lume.

Pe 20 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele rămase sunt disponibile la preţurile de 130 lei şi 100 de lei, în functie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online de pe Eventim sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cartureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Joe Satriani - "Andalusia" Satchurated (Live in Montreal)

Tracklist "Unstoppable Momentum":

 • Unstoppable Momentum
 • Can't Go Back
 • Lies And Truths
 • Three Sheets To The Wind
 • I'll Put A Stone On Your Cairn
 • A Door Into Summer
 • Shine On American Dreamer
 • Jumpin' In
 • Jumpin' Out
 • The Weight Of The World
 • A Celebration

Citește mai multe despre Joe Satriani
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Morcheeba, Stanton Warriors și Orchestra Notes&Ties la Electric Castle Festival

Morcheeba, Stanton Warriors și Orchestra Notes & Ties au confirmat prezența la prima ediție a festivalului Electric Castle. Vezi prețurile...

Închide