Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Loungerie II concertează pe 15 martie în Alchemia - VIDEO

Trupa de fusion Loungerie II ne invită la un concert special pe care îl va susţine în data de 15 martie în locaţia Alchemia.
Trupa Loungerie II - de la stânga la dreapta: Dan Iliescu-tobe, Cătălin Lungu-chitară, Andrei Bucureci-spoken word, Andreea Tincea-voce, Dan Michiu Dinescu-chitară şi Doru Boeriu-bass

Trupa Loungerie II - de la stânga la dreapta: Dan Iliescu-tobe, Cătălin Lungu-chitară, Andrei Bucureci-spoken word, Andreea Tincea-voce, Dan Michiu Dinescu-chitară şi Doru Boeriu-bass (foto: www.facebook.com)

Trupa de fusion Loungerie II ne invită la un concert special pe care îl va susţine în data de 15 martie în locaţia Alchemia. Loungerie II a confirmat de-a lungul timpului multe aşteptări, fiind una dintre cele mai experimentale şi inventive formaţii din România la momentul actual.

Parte din colectivul muzical Abator Industries, care cuprinde şi band-urile Tunesinnaourheads, Ualvarin vs. Seibartut, The Shape of Moombathon, Ualvarin vs. Seibartut şi Tyrannosaurus Jazz, Loungerie II a apărut la iniţiativa solistei Andreea Tincea în anul 2011.

Trupa Loungerie II - de la stânga la dreapta: Dan Iliescu-tobe, Cătălin Lungu-chitară, Andrei Bucureci-spoken word, Andreea Tincea-voce, Dan Michiu Dinescu-chitară şi Doru Boeriu-bass

Trupa Loungerie II - de la stânga la dreapta: Dan Iliescu-tobe, Cătălin Lungu-chitară, Andrei Bucureci-spoken word, Andreea Tincea-voce, Dan Michiu Dinescu-chitară şi Doru Boeriu-bass (Foto: www.facebook.com)

De atunci, trupa a susţinut numeroase concerte de muzică jazz, cu influenţe punk, rock şi spoken word. Astfel, Loungerie II a concertat pe scenele unor festivaluri precum Za Funk Fest, Sibiu Jazz Festival, EUROPAfest, B'ESTFEST 2012,  la salonul oficial al Casei Regale în prezenţa Principelui Radu Duda, la GuerriLIVE, dar şi în multe galerii de artă, scene de teatru, muzee sau parcuri.

Primul videoclip a fost realizat la piesa "Oraşul", iar cel de-al doilea la melodia "Eve", ambele fiind extrase de pe primul EP al trupei, care poate fi descărcat gratis de la adresa: http://loungerietwo.bandcamp.com/album/2012-ep

In cadrul concertului de la Alchemia, vor fi intepretate piesele cunoscute ale trupei, alături de o preluare din repertoriul Mariei Tănase ("Până când nu te iubeam"), dar şi o melodie în premieră intitulată "Swamp Friends".

VIDEOCLIP OFICIAL LOUNGERIE II - Eve

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grasu XXL vrea o pauză în urma șocului accidentului auto

Rapperul Grasu XXL își dorește o lună sau două de pauză din activitatea muzicală în urma impactului emoțional al accidentului...

Închide