Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

LL Cool J colaborează cu Eddie Van Halen pentru noul album "Authentic"

Rapperul LL Cool J a confirmat că lucrează cu chitaristul Eddie Van Halen pentru noul album "Authentic", primul din ultimii 5 ani.
LL Cool J lucrează cu Eddie Van Halen la noul său album

LL Cool J lucrează cu Eddie Van Halen la noul său album "Authentic"

LL Cool J a confirmat că lucrează cu Eddie Van Halen pentru noul său album, "Authentic", prin postarea unei fotografii din studio cu ei doi. Dacă până acum, rapperul a postat pe pagina de Facebook imagini obscure, în care nu se puteau desluși fețele, acum artistul face oficială colaborarea cu celebrul chitarist. Nu se știe însă în ce măsură va fi implicat Van Halen în realizarea materialului.

LL Cool J lucrează cu Eddie Van Halen la noul său album "Authentic"

LL Cool J lucrează cu Eddie Van Halen la noul său album "Authentic" (Foto: www.facebook.com)

LL Cool J va lansa albumul "Authentic" pe 30 aprilie, acesta fiind primul disc al rapperului din ultimii 5 ani. În afară de Eddie Van Halen, materialul include colaborări cu artiști precum Jennifer Lopez, Kendrick Lamar, Tom Morello și Travis Barker, bateristul de la Blink-182. LL Cool J a început promovarea discului în octombrie anul trecut, când a lansat primul single, "Ratchet", urmat de "Take It" și "Whaddup", cel mai recent extras dezvăluit pe 11 februarie 2013.

LL Cool J - "Waddup" (feat. Chuck D, Travis Barker, Tom Morello, DJ Z-Trip)

LL Cool J activează pe scena muzicală din 1984, iar unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt "I Need Love", "Around The Way Girl", "Hey Lover", "I Can't Live Without My Radio", "I'm Bad", "The Boomin' System" și "Mama Said Knock You Out", iar albumul "Authentic" va fi al 13-lea la număr. Rapperul, a cărui poreclă vine de la abrevierea Ladies Love Cool James, și-a consolidat o carieră și în cinematografie, nu doar muzică. Acesta a avut numeroase apariții în filme precum: Halloween H20: 20 Twenty Years Later (1998), The Deal (2008), S.W.A.T. (2003), Îngerii lui Charlie (2000), dar și în seriale TV ca: Oz (1998), Dr. House (2005), 30 Rock (2007), NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2009), iar în prezent joacă în NCIS: Los Angeles.

În privința ultimelor noutăți despre Van Halen, se pare că starea de sănătate a chitaristului s-a îmbunătățit, iar acesta va susține o serie de concerte alături de formația sa. Primele date anunțate sunt în aprilie la Festivalul Stone Music din Australia, în iunie în Japonia și în iulie la Rock USA Festival din Wisconsin, SUA.

LL Cool J - Authentic

Tracklist "Authentic" - LL Cool J

 1. Too Late (featuring Jennifer Lopez)
 2. New Love (featuring Joe Budden)
 3. Dream With Me  
 4. Girl So Bad (featuring Kendrick Lamar)
 5. Ratchet  
 6. Bartender Please  
 7. Bath Salt  
 8. Getting Paper  
 9. Jump On It  
 10. Hell Yeah  
 11. Whaddup (featuring Tom Morello,Chuck D, Z-Trip & Travis Barker)

 

Citește mai multe despre Eddie Van HalenLL Cool J
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cover Woodkid - The GoldenAge
Albumul The Golden Age al lui Woodkid, disponibil online în România

Woodkid a lansat pe 18 martie albumul "The Golden Age". Afla toate detaliile despre disc și cum îl poți asculta...

Închide