Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Limp Bizkit a lansat noul single "Ready To Go" feat. Lil Wayne - AUDIO

Limp Bizkit revine la sound-ul original "Ready To Go" feat. Lil Wayne, primul extras de pe noul album "Stampede of the Disco Elephants". Vezi cum sună piesa

Publicat

pe

Limp Bizkit - "Ready To Go" feat. Lil Wayne
Limp Bizkit - "Ready To Go" feat. Lil Wayne

Cei de la Limp Bizkit au revenit în forță cu noul single, intitulat sugestiv, "Ready To Go". Realizat în colaborare cu rapperul Lil Wayne și produs de Polow Da Don, cântecul este primul extras de pe viitorul album "Stampede of the Disco Elephants", așteptat să apară în decursul acestui an. În același timp, "Ready To Go" este și prima lansare sub noua casă de discuri Cash Money.

Limp Bizkit - "Ready To Go" feat. Lil Wayne

Limp Bizkit - "Ready To Go" feat. Lil Wayne

După eșecul albumul "Golden Cobra" din 2011, fanii așteptau cu nerăbdare o revenire a sound-ului caracteristic formației, iar dorințele au fost împlinite. "Ready To Go" are o agresivitate și energie care îți aduc aminte de un concert Limp Bizkit. Fred Durst și Lil Wayne, care se potrivesc foarte bine pe rap, instrumentalul de la final care calmează ritmul sunt doar câteva dintre elementele care ajută la crearea unui produs finit foarte bun.

"Sunt foarte mândru de noul nostru single. Cred că Ready To Go este minunat și sunt un fan al lui Lil Wayne, astfel că am fost încântat să iau parte la așa ceva..", a declarat pe Twitter chitaristul Wes Borland.

În curând vom vedea și videoclipul single-ului, care a fost filmat în octombrie anul trecut, potrivit unui mesaj dat la acel moment de Fred Durst. Legat de noul album se mai știe faptul că este produs de Ross Robinson, cel care a lucrat cu formația la albumul de debut "Three Dollar Bill, Yall$", un alt indiciu că trupa vrea să regăsească sound-ul care a făcut-o celebră. Cei de la Limp Bizkit și Robinson s-au cunoscut în 1997, prin intermediul basistului de la Korn, Reginald Arvizu, care l-a convins pe producător să asculte demo-urile formației. Impresionat de motivația și muzica grupului, acesta a acceptat să lucreze cu Limp Bizkit. Pe de altă parte, albumul de debut al trupei a fost implicat într-un scandal când s-a descoperit că cei de la casa de discuri Interscope au plătit 5.000 de dolari unui radio din Portland, Oregon, pentru a difuza de 50 de ori "Counterfeit", primul single extras de pe disc.

Limp Bizkit - "Ready To Go" feat. Lil Wayne

Comentează

Trending