Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Lil Wayne suferă de epilepsie. Rapperul a fost la un pas de moarte

Lil Wayne a recunoscut că suferă de epilepsie și că a fost la un pas de moarte la ultima criză, acesta fiind motivul internării de urgență de săptămâna trecută.

Publicat

pe

Recent, atenția presei s-a îndreptat către Lil Wayne care a fost internat de urgență la spital, într-o stare gravă, despre care nu s-a știut nimic până acum. Speculațiile făcute privind motivele spitalizării rapperului l-au determinat pe acesta să vorbească deschis despre ce s-a întâmplat. Astfel, aflăm că Lil Wayne suferă de epilepsie și că a trecut prin numeroase crize, specifice bolii. Ultimul incident a fost într-adevăr unul foarte grav întrucât doctorii au reușit cu greu să-l stabileze pe artist.

Lil Wayne

Lil Wayne │ FOTO: www.facebook.com

Într-un interviu acordat lui DJ Felli Fel la radio Power 106, Lil Wayne a declarat că de această dată a ajuns într-o stare critică deoarece a suferit 3 crize, una după cealaltă, fapt ce i-a solicitat inima extrem de mult. Artistul a mai precizat că întreaga sa echipă îi cunoaște foarte bine problema de sănătate și știe ce să facă dacă nu se simte bine.

"Sunt obișnuit cu astfel de crize. Nu a fost prima mea criză, nici a doua, nici a treia, a patra, a cincea, a șasea, a șaptea...Am avut numeroase crize, dar voi pur și simplu nu ați aflat de ele. De această dată a fost foarte rău pentru că am avut 3 astfel de crize, una după cealaltă, iar rata inimii mele a scăzut la 30 de procente. Practic, chiar aș fi putut murii." - Lil Wayne.

Rapperul a petrecut în jur de 10 zile în spital, timp în care a fost vizitat de prieteni și artiști, precum Nicki Minaj, alături de care a filmat de curând un videoclip nou. De asemenea, Lil Wayne a ținut să precizeze că respectivele crize au fost declanșate doar de stres și de lipsa de odihnă, negând zvonurile potrivit cărora sănătatea sa ar fi afectată de consumul excesiv de sizzurp, un cocktail de sirop de tuse cu sucuri dulci. 

Pe de altă parte, Lil Wayne nu are de gând să renunțe la stilul său de viață. Mai mult, acesta a lansat, imediat după externare, un clip nou pentru piesa "Rich As Fuck" feat. 2 Chainz, noul album "I'm Not A Human Being II" și a anunțat un turneu în America de 40 de concerte în luna iulie.

Lil Wayne - "Rich As Fuck" feat. 2 Chainz (Explicit)

Comentează

Trending