BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

LaLa Band a susținut un show de excepție la Alba Iulia - FOTO

LaLa Band a concertat zilele trecute în Alba Iulia, unde sutele de fani au creat o atmosferă emoționtă. Află ce au declarat membrii formației și fotografii.
Concert LaLa Band la Alba Iulia

Concert LaLa Band la Alba Iulia

LaLa Band a cântat în seara de 26 martie pentru toți fanii din Alba Iulia, iar Casa de Cultură a Sindicatelor s-a dovedit a fi neîncapatoare pentru sutele de adolescenți care au dorit să-și vadă live idolii.

"Publicul a fost extraordinar, a cântat cu noi fiecare piesă, am simțit din partea celor prezenți o energie și o emoție greu de descris în cuvinte", au spus Criss și Vlad după concert.

Concert LaLa Band la Alba Iulia

Concert LaLa Band la Alba Iulia

Tinerii din LaLa Band au profitat de faptul că s-au aflat în orașul Marii Uniri și au vizitat Cetatea Alba Carolina, unul dintre obiectivele istorice importante din România. Pe toată durata plimbării, fanii i-au oprit să le ceară autografe și să facă fotografii cu artiștii lor preferați.

În seara de 25 martie, LaLa Band a avut concert la Petroșani, apoi și-a petrecut o zi liberă în oraș, timp în care tinerii s-au relaxat, au fost la sală și s-au plimbat cu telegondola.

"Știm că Petroșaniul este o regiune cu probleme în acest moment și chiar ne întrebăm de ce nu se investește într-o zonă atât de frumoasă, cu un peisaj absolut superb. Tinerii din zonă sunt însă incredibili, au mult potențial și cu siguranță vor schimba situația în câțiva ani", a spus Dorian.

Concert LaLa Band la Alba Iulia

Concert LaLa Band la Alba Iulia

Și concertul de 23 martie de la Târgu Jiu a fost unul special: mama și bunica Anei au fost prezente în sală. Bunica tinerei a fost foarte fericită, pentru că nu își mai văzuse nepoata pe scenă de anul trecut, de la concertul din București, de la Arenele Romane, iar evoluția sa din ultimele luni a impresionat-o până la lacrimi.

În seara de 27 martie, LaLa Band a cântat pentru fanii din Deva, concertul fiind al doilea pe care tinerii l-au susținut în oraș. Astăzi, 28 martie, este randul fanilor din Sibiu să își cunoască idolii, iar trei dintre cei care vor fi prezenți la concert vor fi aleși si vor avea șansa de a petrece o oră împreună cu membrii trupei.

În plus, sâmbătă aceasta, odată cu lansarea emisiunii LaLa Nation de pe ProFM, fanii din toată țara vor putea afla mai multe detalii din culisele concertelor LaLa Band. Noua emisiune va fi prezentată de DJ GreeG, împreună cu Dorian și Vlad. Prima ediție va fi difuzată sâmbătă, 30 martie de la ora 18:00, cu două invitate speciale: Criss și Alina.

LaLa Love Tour, cel de-al treilea turneu din cariera muzicală a celor de la LaLa Band, continuă în martie și aprilie. Pentru a vedea unde va concerta formația accesați Agenda InfoMusic.

Poze de la concertul LaLa band de la Alba Iulia, 26 martie 2013

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
rolling-stones
The Rolling Stones este cap de afiș la festivalul Glastonbury 2013

The Rolling Stones va concerta pe 29 iunie 2013 pe scena festivalului Glastonbury iar alături de ei headlineri mai sunt...

Închide