Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Lady Gaga și Tony Bennett încep înregistrările pentru un album jazz

Inspirați de colaborarea anterioară, pentru piesa "The Lady Is a Tramp", Lady Gaga și Tony Bennett și-au fixat deja calendarele pentru o sesiune de înregistrări ce va da curs unui nou album, cu muzică jazz.
Lady Gaga și Tony Bennett

Lady Gaga și Tony Bennett

Inspirați de colaborarea anterioară, pentru piesa "The Lady Is a Tramp", Lady Gaga și Tony Bennett și-au fixat deja calendarele pentru o sesiune de înregistrări ce va da curs unui nou album, cu muzică jazz. Conform declarațiilor lui Bennett, cei doi vor intra în studio începând cu luna iunie a acestui an.

Lady Gaga și Tony Bennett

Lady Gaga și Tony Bennett (Foto: www.hollywood.com)

"Ne pregătim până în vară iar în iunie intrăm în studioul de înregistrări. E fenomenală", a declarat Tony Bennett în cadrul galei Amy Winehouse, unde a primit premiul de onoare pentru întreaga activitate (Lifetime Achievement). "Mă înțeleg de minune cu ea. De-abia așteaptă se ne apucăm de lucru și să fiu sincer, și eu la fel."

După colaborarea din 2011 pentru piesa "The Lady Is a Tramp", Bennett s-a arătat extrem de încântat de Lady Gaga, declarațiile sale la adresa artistei  fiind extrem de măgulitoare.

"Văd în Lady Gaga atingerea unui geniu în ce privește latura teatrală, este foarte creativă și productivă. Cred că pe măsură ce va trece timpul ar putea fi un Picasso al Americii. Nu m-ar mira dacă ar ajunge la fel de mare ca Elvis Presley. Este absolut genială în ceea ce face și prestațiile ei sunt magnifice. Știe, de asemenea, să cânte la pian. Văd lucruri grozave pentru ea în viitor."

Pornind de la această primă impresie, Tony Bennett a considerat că ar fi păcat să nu profite de oportunitatea unei colaborări mai extinse. "Odată ce ai o idee bună trebuie să știi să o fructifici la maximul potențial", a mărturisit acesta.

Lady Gaga se află încă în recuperări după intervenția chirurgicală de luna trecută. Artista americană a fost operată la șold, nevoia de repaus determinând-o să-și anuleze concertele rămase din turneul "Born This Way Ball". Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla dintr-un articol anterior.

Tony Bennett și Lady Gaga – "The Lady Is A Tramp"

Citește mai multe despre Lady GagaTony Bennett
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele și Robbie Williams vor înregistra o piesă în duet, susțin surse interne

Adele se află în discuții cu Robbie Williams pentru a înregistra o piesă în duet, susțin surse apropiate celor doi....

Închide