Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kings Of Leon lansează nou album în luna septembrie - VIDEO

Trupa Kings Of Leon va lansa un nou material în luna septembrie a acestui an, anunţul fiind făcut de basistul Jared Followill.
Kings Of Leon

Kings Of Leon

Trupa americană Kings Of Leon va lansa un nou material în luna septembrie a acestui an. Anunţul a fost făcut de unul dintre fraţii Followill, Jared, responsabil cu linia de bass în formaţie. Aceasta a confirmat că în momentul de faţă noile piese sunt gata şi sunt ordonate pe acest nou material, cel de-al şaselea din cariera Kings Of Leon.

"Credeam că vom face un album cu adevărat matur, dar sunt uimit de felul tineresc în care sună noul nostru material. Este un fel combinaţie între 'Youth & Young Manhood' din 2003 şi 'Because of the Times' lansat în 2007", a declarat Jared Followill.

Jared nu a dorit să anunţe titlul acestui nou disc, însă a ţinut să precizeze că acesta va avea, precum toate albumele precedente ale trupei Kings Of Leon, cinci silabe.

Kings Of Leon

Kings Of Leon (Foto: www.facebook.com)

Trupa se pregăteşte pentru viitoarele concerte anunţate deja pentru această vară, unul dintre fiind cel din cadrul V festival din Marea Britanie, unde vor cânta pe aceeaşi scenă cu Beyoncé, care va susţine aici singurul ei concert la un festival european din acest an. De asemenea, Kings Of Leon va concerta în Londra (O2 Arena), Manchester şi Birmingham în lunile iunie şi iulie.

Grupul de alternative rock Kings of Leon este format din fraţii Caleb Followill (solist), Nathan Followill (percuţie/ backing vocals) şi Jared Followill (chitară bass/ sintetizator) şi vărul acestora chitaristul Matthew Followill. Ei se bucură de o popularitate la cote înalte, fiind posesorii multor discuri de platină pentru vânzările de albume.

În 2009, a apărut primul DVD semnat Kings Of Leon, "Live at the O2 London, England", iar la gala Premiilor Grammy 2010 au fost recompensaţi cu patru trofee, printre care "Record of the Year" şi "Best Rock Song". Urmăreşte mai jos unul dintre clipurile cele mai cunoscute marca Kings Of Leon:

VIDEO OFICIAL KINGS OF LEON - "Use Somebody"

Citește mai multe despre Kings of Leon
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Veritasaga aniversează 10 ani de la primul album cu un concert în club B52

Veritasaga, una dintre cele mai cunoscute trupe de hip hop din România, va concerta în B52 cu ocazia împlinirii a...

Închide