Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Kelly Osbourne, spitalizată de urgență după o criză suferită în timpul filmărilor

Fata solistului de heavy-metal Ozzy, Kelly Osbourne a suferit un posibil atac de apoplexie în timpul filmărilor la emisiunea "Fashion Police".
Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

Urmărește-ne pe

Fata solistului de heavy-metal Ozzy, Kelly Osbourne a suferit un posibil atac de apoplexie în timpul filmărilor la emisiunea "Fashion Police" de pe canalul de divertisment E!. Vedeta a fost internată în Los Angeles pentru investigații, starea ei fiind stabilă. Kelly a postat pe Twitter un mesaj de mulțumire pentru admiratorii săi îngrijorați.

"Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele urări de bine. Da, am avut un atac de apoplexie, iar ei (medicii) caută să afle care a fost cauza."

Kelly Osbourne și-a pozat perfuzia în timpul internării

Kelly Osbourne și-a pozat perfuzia în timpul internării

În timpul înregistrărilor, vedeta a început să se simtă rău, a căzut începând să tremure. Kelly are 28 de ani, iar în trecut a avut mai multe probleme cu abuzul de droguri, urmând și un tratament. În familia Osbourne, fratele ei Jack a fost diagnosticat anul trecut cu scleroză multiplă.

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 8 - 10 martie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 8-10 martie 2013 în Bucuresti și în țară.

Închide