Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Kaiser Chiefs și Ska-P cântă la Festivalul Peninsula 2013

Kaiser Chiefs, Ska-P, Utah Jazz și The Sweet Life Society sunt primele nume confirmate pentru festivalul Peninsula 2013. Evenimentul va avea loc în Valea Gârbăului din Cluj-Napoca în perioada 18 – 21 iulie 2013.
Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs

Ediția din acest an a Festivalului Peninsula 2013 se va organiza la Cluj-Napoca. Locația în care va avea loc este Valea Gârbăului, un loc în mijlocul naturii care oferă un spațiu ideal concertelor, petrecerilor și evenimentelor culturale marca Peninsula. Perioada de desfășurare a festivalului va fi 18 – 21 iulie.

Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs

Una din cele mai bune trupe din Marea Britanie, Kaiser Chiefs, va concerta la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Peninsula. Trupa din Leeds, de al cărei nume se leagă o serie de hituri, – printre care şi piesa din 2007, Ruby, poate cea mai cunoscută pe plan internaţional - va cânta în prima zi a celui mai mare festival din România, care se va desfăşura între 18 şi 21 iulie 2013, în Cluj-Napoca. Melodiile trupei au fost compuse pentru a fi cântate pe stadioane şi la cele mai importante festivaluri din lume, în faţa a zeci de mii de fani, care cunosc pe de rost refrenurile. Solistul Ricky Wilson, în continuă mişcare, e unul din cei mai buni animatori ai industriei muzicale.  Kaiser Chiefs şi-a lansat anul trecut albumul Best of, aşadar peninsularii pot conta pe un adevărat maraton de hituri.

Kaiser Chiefs - "Kinda Girl You Are"

După un concert memorabil şi năucitor în 2010, bascii de la Ska-P revin la Festivalul Peninsula, pentru a explica peninsularilor, prin intermediul pieselor îndrăgite de aceştia, ce nu funcţionează în lume. Crescuţi în cartierul muncitoresc al Madridului, nu şi-au pus niciodată lacăt la gură şi critică sistemul deja de aproape două decenii – şi pentru ca nici cei care nu cunosc limba să nu rămână nelămuriţi, îşi prezintă versurile costumaţi, pe scenă. Reţeta se pare că funcţionează, deoarece, pe lângă Spania, Ska-P sunt consideraţi cei mai cunoscuţi artişti ai genului, atât în Europa, cât şi în America Latină. În data de 20 iulie, Ska-p îşi aduc versurile critice şi ritmurile antrenante pe Scena Mare a Festivalului Peninsula.

Ska-P - "Mis Colegas"

Pentru prima oară în România, la Peninsula 2013 va mixa unul din cei mai de seamă reprezentanţi ai genului liquid drum and bass din Marea Britanie, Utah Jazz. Acesta a demonstrat cu trei albume (It`s a Jazz Thing, Vintage, Groove Therapy) că se numără printre puţinii DJ care pot crea o atmosferă unică de petrecere. Pentru a desăvârşi, pe 18 iulie, show-ul de la Peninsula, alchimistul funk-ului îl aduce pe amicul său Stamina MC.

Utah Jazz - "Bring Back The Love"

Tot pentru prima oară poposeşte în România şi noua speranţă a electroswing-ului italian, trupa The Sweet Life Society. Cei doi producători, Gabriele Concas şi Matteo Marini, îşi vor prezenta creaţiile muzicale pe 19 iulie, cu un acompaniament eclectic format din scratching, chitară, trompetă, saxofon şi clarinet. Rezultatul, original şi bun pentru dans, poate fi experimentat doar la Peninsula.

The Sweet Life Society - "My Sound"

Biletele pentru Festivalul Peninsula pot fi achiziţionate de pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente.

Până pe 14 iunie, preţul unui abonament, fără campare, este de 150 de lei, mai apoi, până pe 17 iulie, el costă 180 de lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 180 de lei (până pe 14 iunie), 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 50 de lei până în data de 14 iunie, mai apoi 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse își invită fanii să voteze pentru alegerea următorului clip al trupei - VIDEOCLIP

Muse a ales 5 proiecte finaliste pentru competiția în urma căreia se va selecta videclipul piesei Animals. Urmărește-le pe InfoMusic...

Închide