Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Justin Timberlake a lansat "Mirrors", dedicat bunicilor și soției sale - VIDEOCLIP

Justine Timberlake a lansat clipului noului single "Mirrors" în care aduce un omagiu bunicilor săi, soției sale și iubirii. Vezi videoclipul emoționant.

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

Justin Timberlake a lansat un nou videoclip, care a impresionat pur și simplu publicul. Realizat pentru single-ul "Mirrors" în regia lui Floria Sigsimondi, clipul de 8 minute este alcătuit din 2 părți. Prima este dedicată bunicilor artistului, William și Sadie care au avut o căsnicie fericită de peste 60 de ani. Este prezentat un cuplu în vârstă care începe să-și amintească de parcursul relației, de prima întâlnire, de momentele dificile, de împăcări și de bucuria de a petrece o viață alături de cineva.

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

În cea de-a 2-a parte, atenția se mută pe Justin, care se află într-o cameră plină de oglinzi. În acel moment ritmul piesei se frânge și avem parte doar de instrumental și de celebrele mișcări de dans ale lui Justin, care ne arată că nu și-a ieșit din mână. Coregrafia interesantă și plină de iluzii optice este continuată de dansatoare îmbrăcate ca niște păpuși. Această bucată de piesă este dedicată soției artistului, Jessica Biel și descrie relația ideală în care femeia și bărbatul se regăsesc unul în celălalt.

"Unul dintre cele mai valoroase lucruri într-o relație este abilitatea de a te schimba constant și de a fi individual  și să te uiți la persoană de lângă tine și să observi că și ea se schimbă, tot individual, dar în același timp rămâneți jumătatea fiecăruia și creați împreună o lume. Cred că o relație, când funcționează, evoluează pentru că noi evoluăm ca indivizi. Astfel, vrei să știi că persoana de lângă tine evoluează împreună cu tine", a declarat Justin, potrivit Hollywoodlife.

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

"Mirrors" este cel de-al 2-lea single extras de pe noul album "The 20/20 Experience", lansat pe 15 martie. În plus, artistul a confirmat apariția unui nou material până la sfârșitul anului. În cadrul unei petreceri de lansare a discului ce a avut loc în Los Angeles pe 18 martie, potrivit jurnaliștilor de la Reuters, Timberlake a declarat că "The 20/20 Experience" este prima jumătate a proiectului și că cea de-a 2-a există, dar nu dezvăluie încă mai multe detalii.

Justin Timberlake - "Mirrors"

 

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 22 - 24 martie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 22 - 24 martie 2013 în Bucuresti și în...

Închide