Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Timberlake a lansat "Mirrors", dedicat bunicilor și soției sale - VIDEOCLIP

Justine Timberlake a lansat clipului noului single "Mirrors" în care aduce un omagiu bunicilor săi, soției sale și iubirii. Vezi videoclipul emoționant.

Publicat

pe

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

Justin Timberlake a lansat un nou videoclip, care a impresionat pur și simplu publicul. Realizat pentru single-ul "Mirrors" în regia lui Floria Sigsimondi, clipul de 8 minute este alcătuit din 2 părți. Prima este dedicată bunicilor artistului, William și Sadie care au avut o căsnicie fericită de peste 60 de ani. Este prezentat un cuplu în vârstă care începe să-și amintească de parcursul relației, de prima întâlnire, de momentele dificile, de împăcări și de bucuria de a petrece o viață alături de cineva.

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

În cea de-a 2-a parte, atenția se mută pe Justin, care se află într-o cameră plină de oglinzi. În acel moment ritmul piesei se frânge și avem parte doar de instrumental și de celebrele mișcări de dans ale lui Justin, care ne arată că nu și-a ieșit din mână. Coregrafia interesantă și plină de iluzii optice este continuată de dansatoare îmbrăcate ca niște păpuși. Această bucată de piesă este dedicată soției artistului, Jessica Biel și descrie relația ideală în care femeia și bărbatul se regăsesc unul în celălalt.

"Unul dintre cele mai valoroase lucruri într-o relație este abilitatea de a te schimba constant și de a fi individual  și să te uiți la persoană de lângă tine și să observi că și ea se schimbă, tot individual, dar în același timp rămâneți jumătatea fiecăruia și creați împreună o lume. Cred că o relație, când funcționează, evoluează pentru că noi evoluăm ca indivizi. Astfel, vrei să știi că persoana de lângă tine evoluează împreună cu tine", a declarat Justin, potrivit Hollywoodlife.

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

Secvență clip Justin Timberlake - "Mirrors"

"Mirrors" este cel de-al 2-lea single extras de pe noul album "The 20/20 Experience", lansat pe 15 martie. În plus, artistul a confirmat apariția unui nou material până la sfârșitul anului. În cadrul unei petreceri de lansare a discului ce a avut loc în Los Angeles pe 18 martie, potrivit jurnaliștilor de la Reuters, Timberlake a declarat că "The 20/20 Experience" este prima jumătate a proiectului și că cea de-a 2-a există, dar nu dezvăluie încă mai multe detalii.

Justin Timberlake - "Mirrors"

 

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending