Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Jon Bon Jovi nu poate intui ce piese vor deveni hituri

Într-un interviu acordat recent, Jon Bon Jovi a mărturisit că întotdeauna i-a fost greu să prezică ce piese vor prinde la public. Află mai multe detalii despre acest subiect din declarațiile făcute de artist.
Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi

Deși cariera muzicală a lui Jon Bon Jovi (51 ani) se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani, experiența și succesul acumulate în tot acest timp rămân în continuare insuficiente când vine vorba de prezicerea potențialului unei piese noi. Într-un interviu acordat recent, artistul a mărturisit că întotdeauna a întâmpinat dificultăți în privința intuirii percepției publicului cu privire la noile compoziții. De cele mai multe ori chiar a dat greș atunci când a considerat că o piesă are stofă de hit. Cu toate acestea, artistul a vândut peste 130 de milioane de albume în întreaga lume, Billboard Magazine poziționându-l pe locul 50 în topul celor mai influenți oameni din industria muzicală.

Invitat la un post de radio australian, Jon Bon Jovi a povestit fără rețineri despre lipsa capacității sale de a identifica un hit. Conform declarațiilor făcute, această lipsă de "fler" a fost constantă pe toată perioada carierei sale muzicale.

"E dificil de prezis cum va prinde o melodie nouă la public. Îmi amintesc și acum momentele în care mă duceam la cei din familie și le ceream opinia cu privire la o piesă nouă. Și ei spuneau "E super!" și piesa se dovedea a fi un eșec, iar atunci când spuneau "E slabă", piesa ajungea hit. Cred că până la urmă trebuie să mergi cu propria intuiție. Și spun asta deși, de cele, mai multe ori, nici eu nu am nimerit-o. Din fericire am avut suficient de multe piese bune care să compenseze. Până la urmă, important este să reușești, chiar dacă nu îți iese din prima încercare."

În cadrul emisiunii Jon Bon Jovi a povestit și despre perspectivele sale în actorie. Artistul a mărturist că pentru perioada următoare planurile sale se restrâng la muzică.

"Mi-a plăcut să joc în filme și cred că această zonă a industriei m-a ajutat să mă dezvolt ca artist. Sunt extrem de recunoscător pentru ultimii 10 ani, în care mi-am concentrat atenția asupra muzicii, și pe viitor voi rămâne loial acestei pasiuni. Nu voi mai continua cu actoria."

Jon Bon Jovi se află momentan într-un turneu de promovare a ultimului album, "What About Now". Turneul va include 30 de țări și aproximativ 110 concerte.

Bon Jovi - "Because We Can" (The Beginning: Epilogue)

Citește mai multe despre Jon Bon Jovi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Depeche Mode de la SXSW Festival va fi disponibil pe Yahoo! Music

Depeche Mode va cânta la festivalul SXSW din SUA, iar prestația va putea fi urmărită integral pe Yahoo! Music pe...

Închide